Είναι τελικά η δική του ώρα;

Στο Μουντιάλ του 2018 θα δούμε τον Λιονέλ Μέσι να θέλει να πάρει την δική του εκδίκηση, για τον χαμένο τελικό του 2014. Ο Αργεντινός άσος, θα παίξει στο 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του και στα γήπεδα της Ρωσίας θα είναι αρχηγός της Αργεντινής για 3ο σερί Μουντιάλ.

Στο Μουντιάλ του 2018 θα δούμε τον Λιονέλ Μέσι να θέλει να πάρει την δική του εκδίκηση, για τον χαμένο τελικό του 2014.
Ο Αργεντινός άσος, θα παίξει στο 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του και στα γήπεδα της Ρωσίας θα είναι αρχηγός της Αργεντινής για 3ο σερί Μουντιάλ.
Το παιχνίδι απέναντι στην Ισλανδία έχει σημειολογική αξία. Ακριβώς 12 χρόνια πριν, στις 16 Ιουνίου του 2006, είχε πετύχει το πρώτο του γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Τότε με το Νο19 στην πλάτη είχε σκοράρει στο ευρύ 6-0 επί της Σερβίας – Μαυροβουνίου στα γήπεδα της Γερμανίας.
Ο Μέσι έχει φύγει νικητής από το γήπεδο σε 11 από τα 15 συνολικά ματς που έχει παίξει σε τελική φάση. Αυτή που τον έχει «πληγώσει» περισσότερο είναι η Γερμανία. Τρεις σερί ήττες από το συγκρότημα του Λεβ. Στον τελικό του 2014 (1-0), στον προημιτελικό του 2010 (4-0) και επίσης στον προημιτελικό του 2006 (1-1 κ.δ. 4-2 στα πέναλτι).
Πάντως ο προπονητής της Εθνικής, Χόρχε Σαμπάολι το είπε ξεκάθαρα:
«Είμαστε πολύ τυχεροί που ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι Αργεντινός. Με ρωτάτε αν πιστεύω ότι πρέπει να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να αποδείξει ότι είναι ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών; Όχι. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο χρωστάει το Παγκόσμιο Κύπελλο στον Μέσι!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.