Διαψεύδουν για Λέτο

Κανένα θέμα με πρόταση για την παραχώρηση του Σεμπάστιαν Λέτο δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρουν οι άνθρωποί του.

Κανένα θέμα με πρόταση για την παραχώρηση του Σεμπάστιαν Λέτο δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρουν οι άνθρωποί του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Derby το Σάββατο το πρωί, οι πράσινοι έχουν στα χέρια τους πρόταση για την παραχώρηση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, την οποία μάλιστα και εξετάζουν. Ομως δεν έχουν προχωρήσει τελικά στην αποδοχή της, καθώς η ισπανική ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, έχει καταθέσει πρόταση έξι εκατομμυρίων ευρώ, λόγω του φόβου για τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ομως τελικά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, καθώς σύμφωνα με τους παράγοντες του Παναθηναϊκού καμία πρόταση δεν έχει κατατεθεί για τον παίκτη. Μάλιστα όπως τόνιζαν δεν υπάρχει καμία πρόθεση για την παραχώρηση του Αργεντίνου και γιατί θεωρείται και είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας αυτή τη στιγμή, αλλά και γιατί κάτι τέτοιο θα δυσαρεστούσε τους υποψήφιους επενδυτές της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.