Τα βλέμματα στο ντεμπούτο του Μέσι

Η αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ισλανδία για τον τέταρτο όμιλο του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, ξεχωρίζει στο πλούσιο πρόγραμμα του Σαββάτου (16:00).

Η αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ισλανδία για τον τέταρτο όμιλο του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, ξεχωρίζει στο πλούσιο πρόγραμμα του Σαββάτου (16:00). Η «αλμπισελέστε» θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην εφετινή διοργάνωση και να αποδείξει με την εμφάνισή της, πως δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη πλευρά, οι Σκανδιναβοί θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν βαθμούς ή βαθμό, που θα τους βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στο ντεμπούτο τους σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου.

Νωρίτερα, στις 13:00, ένα ακόμα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την σκληροτράχηλη Αυστραλία. Οι «τρικολόρ» θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο όμιλο. Οι Αυστραλοί από την πλευρά τους θέλουν να βάλουν δύσκολα για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα αυξήσει τις πιθανότητές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η δεύτερη αναμέτρηση του τρίτου ομίλου, αυτή ανάμεσα στο Περού και τη Δανία. Για τις δυο ομάδες ο συγκεκριμένος αγώνας παίρνει χαρακτήρα τελικού, καθώς όποια καταφέρει να πάρει τη νίκη, θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, εν όψει των αναμετρήσεών τους με Γαλλία και Αυστραλία.

Τέλος, στις 21:00, η Κροατία, η οποία είχε αποκλείσει την εθνική Ελλάδα στα μπαράζ των προκριματικών της Ευρώπης θα αντιμετωπίσει την Νιγηρία, στο ματς που κλείνει την πρώτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου. Οι Κροάτες θέλουν τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Οι Νιγηριανοί από την πλευρά τους εμφανίζονται πανέτοιμοι να ανατρέψουν τα εις βάρος τους προγνωστικά και να πάρουν τη νίκη, που θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι των Κροατών και των Ισλανδών, για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

13:00 Γαλλία-Αυστραλία
16:00 Αργεντινή-Ισλανδία
19:00 Περού-Δανία 
21:00 Κροατία-Νιγηρία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.