Αυλαία στη Θεσσαλονίκη

Με ανοιχτό πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη θα υποδεχτεί τον νέο χρόνο η επιτραπέζια αντισφαίριση.

Με ανοιχτό πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη θα υποδεχτεί τον νέο χρόνο η επιτραπέζια αντισφαίριση. Το πρώτο στην τρέχουσα σεζόν, από τα καθιερωμένα ανοιχτά τουρνουά των μικρών ηλικιών στη Βόρεια Ελλάδα, θ’ αποτελέσει το αγωνιστικό ξεκίνημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο 2012.

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την έλευση του νέου χρόνου, το διήμερο 4 και 5 Ιανουαρίου, η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα διοργανώσει στη Θεσσαλονίκη το επονομαζόμενο «Ανοιχτό Πρωτάθλημα Πρωτοχρονιάς 2012». Εκμεταλλεύεται μάλιστα, το γεγονός ότι τα σχολεία έχουν κλείσει για τις γιορτές και το διεξάγει μεσοβδόμαδα (Τετάρτη και Πέμπτη) ελπίζοντας και πάλι σε μεγάλη συμμετοχή. Το όπεν περιλαμβάνει τις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων, οι οποίες θα διαγωνιστούν μόνο στο αγώνισμα του απλού.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα του κλιμακίου επίλεκτων αθλητών Θεσσαλονίκης. Τα ωράρια των αγώνων θα είναι και τις δύο ημέρες 16.00 με 20.00, την Τετάρτη θ’ αγωνιστούν οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες και την Πέμπτη οι παίδες και κορασίδες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες, των οποίων το δελτίο Ταυτότητας και Υγείας έχει ισχύ για την περίοδο 2011-2012.

Παίδες και κορασίδες γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 1997, παμπαίδες και παγκορασίδες γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 2000. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα γραφεία της  Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας, εγγράφως ή με fax στο 2310237108  ή με email στο temaked@httf.gr  έως την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Υπάρχει παράβολο συμμετοχής και είναι 10 ευρώ για κάθε αθλητή και αθλήτρια.

Ως ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για τη διεξαγωγή μίας κατηγορίας είναι οι έξι (6), ενώ η κλήρωση θα γίνει επί τόπου τριάντα λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων (15.30) και με κριτήριο τους παρόντες αθλητές – αθλήτριες.

Στην α΄φάση το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει γκρουπ των τριών ή τεσσάρων αθλητών/τριών με νικητή τον καλύτερο των 5 σετ (best of five).Στη β΄φάση θα γίνει ταμπλό απλού knock out (επίσης με το σύστημα best of five τα ματς) ή σχηματισμός ομίλων των τριών εάν εξυπηρετείται έτσι ομαλότερα η διεξαγωγή των αγώνων. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στα γραφεία Τ.Ε. Β. Ελλάδας, στη Μαρία Τσίπου (2310237108). Την οργανωτική επιτροπή συγκροτούν ο Σωκράτης Παπασάβογλου και ο Νίκος Οικονόμου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.