Το Σάββατο 9/4 στη Θεσσαλονίκη το Pole Battle Tricks 2016

Το αγαπημένο ελληνικό brand των pole dancers & dancers σε Ελλάδα και εξωτερικό Paradise Chick Clothing, παρουσιάζει μετά την περσινή επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα το POLE BATTLE TRICKS.

9 Απριλίου 2016 – Σάββατο, προσέλευση 19:30 ώρα έναρξης 20:30 

Το αγαπημένο ελληνικό brand των pole dancers & dancers σε Ελλάδα και εξωτερικό Paradise Chick Clothing, παρουσιάζει μετά την περσινή επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα το POLE BATTLE TRICKS. Σε έναν ιδανικό χώρο, στο παλιό παγοδρόμιο της Θεσσαλονίκης που έχει μετονομαστεί σε WE Sport & Culture Complex, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει καθημερινά κορίτσια να μονομαχούν στο στύλο με ασυνήθιστα κόλπα σε σταθερό και περιστρεφόμενο στύλο.  

Κριτές για τις μονομαχίες των κοριτσιών, οι πρωταθλήτριες Αμερικής, Ρωσίας και Ευρώπης στο Pole dancing Phoenix Kazree, Yuliya Bozina and Anna-Maija Nyman όπου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και από ένα μοναδικό pole show.   

 Οι νικήτριες της κάθε κατηγορίας θα πάρουν έπαθλα από τους χορηγούς του Pole Battle Tricks. H X-POLE θα προσφέρει στην κάθε πρώτη νικήτρια ένα στύλο και το e-shop www.devadanceshop.com 1 ζευγάρι παπούτσια χορού Pleasers. Ειδικό βραβείο της εκδήλωσης είναι και αυτό του Most Ingenious Trick όπου οι νικήτριες της κάθε κατηγορίας θα παραλάβουν δώρα από την  ITAC2, ειδική σε προϊόντα αντιολίσθησης στο στύλο & την Pole Junkie, το μεγαλύτερο e-shop pole dancing της Ευρώπης με επιγονατίδες χορού κατάλληλες για Pole Dancing.   

Τη βραδιά θα πλαισιώσει με pole show η ομάδα Dada Dolls, η οποία αποτελείται από 7 μοναδικές χορεύτριες pole dancing, αλλά και dance show από τις ομάδες χορού Lipstick Company & Drama Unicorns της κορυφαίας σχολής χορού στην Ελλάδα Pro Dancers Studio. 

Επίσης ένα από τα show που θα παρουσιαστούν είναι και αυτό από την ομάδα Calisthenics Θεσσαλονίκης που αποτελείται από άνδρες αθλητές.  Στην παρουσίαση της εκδήλωσης θα είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Pole Dancing Μάρω Δαμδούμη. 

Από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής των Paradise Chick με μαγιό, σορτσάκια και κολάν μέσα από τα show χορού που θα πραγματοποιηθούν. 

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την Amstel Radler Guarana χωρίς αλκοόλ με άκρως αναζωογονητική γεύση γεμάτη δροσιά και φυσική ενέργεια. η Amstel Radler Guarana αποτελεί σίγουρα την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη δροσιά και την ενέργεια ενός φυσικού προϊόντος κάθε στιγμή της ημέρας κατάλληλο πριν και μετά την άσκηση.




Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Θεσσαλονίκη
:
– WE sport & culture complex – Γρηγ. Λαμπράκη – Γ’ Σεπτεμβρίου 
– Cloud 9 – Καθολικών 2 Περιοχή Βαλαωρίτου
– Step Up Dance Studio- Αιγαίου 11 Καλαμαριά  
– Polosi Pole Studio – Βαλαωρίτου 12
Αθήνα:
– Pole flame – Ιερά οδός 232 // Pole wave Pole studio – Λεωχάρους 17
– E-shop : www.devadanceshop.com

WE sport & culture complex 
Γ’ Σεπτεμβρίου & Γρηγ. Λαμπράκη (στάση Αγία Φωτεινή) 2310284700
INFO: www.paradisechick.com paradisechickclothing@gmail.com 2315517704


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.