Πολλές συμμετοχές στο τουρνουά της Πάτρας

Με τις 126 συμμετοχές να ξεπερνούν τον περσινό αντίστοιχο αριθμό, με εξαιρετική οργάνωση και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά στη μνήμη του Ιωάννη Ασημακόπουλου.

Με τις 126 συμμετοχές να ξεπερνούν τον περσινό αντίστοιχο αριθμό, με εξαιρετική οργάνωση και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά στη μνήμη του Ιωάννη Ασημακόπουλου. Μέσα από την έντονη παρουσία τους 37 σωματεία από διάφορες περιοχές της χώρας είδαν με χαρά τους αθλητές τους να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο τρίτο όπεν μικρών ηλικιών της σεζόν και παράλληλα τίμησαν τη μνήμη του σημαντικού Πατρινού παράγοντα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που έφυγε από τη ζωή το 2009. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με την αξιοσημείωτη προσθήκη ότι φέτος παρείχε έγκαιρη ηλεκτρονική ενημέρωση μέσα από ιστοσελίδα, που δημιούργησε για τους αγώνες (www.openpatras.com).

Στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας βρέθηκαν δυνατά ονόματα απ’ όλες σχεδόν τις κατηγορίες κι αυτό συνέβαλε στο να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι όμορφο θέαμα και παιχνίδια με σασπένς και συναγωνισμό. Στο αξιολογημένο τουρνουά αγωνίστηκαν 16 έφηβοι, 5 νεάνιδες, 47 παίδες, 15 κορασίδες, 32 παμπαίδες και 11 παγκορασίδες. Πέρσι, στην πρώτη χρονιά του τουρνουά, είχαν πάρει μέρος 119 αθλητές και αθλήτριες.

Στους αγώνες παρέστησαν κι έκαναν απονομές μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος. Η σύζυγός του Παναγιώτα, που είναι και πρόεδρος στο σωματείο της Παγώνας, τα παιδιά του Περικλής και Βάσω και ο αδερφός του Γιώργος. Επίσης, ανταποκρίθηκε και φέτος στο κάλεσμα της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας, έδωσε το «παρών» και απένειμε έπαθλα, ο Μάκης Ρουσόπουλος παλιά δόξα του πατρινού πινγκ πονγκ.

Από τον δήμο Πάτρας, που και φέτος ήταν χορηγός του πρωταθλήματος παραβρέθηκε κι έκανε απονομή ο υπεύθυνος Αθλητισμού Νίκος Κωστόπουλος, ενώ πέρα από τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής στους αγώνες βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης και ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γιώργος Παπαγεωργίου.
 
Στους νέους πρώτευσε ο Ηλίας Μιχαηλίδης. Ο συναρπαστικός τελικός με τον Νίκο Αλεξανδρόπουλο κρίθηκε στο 5ο σετ και με οριακή διαφορά (11-3, 8-11, 11-4, 10-12, 11-9).

Στις νεάνιδες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο η Βασιλική Τζάμου, επικρατώντας στον τελικό 3-0 σετ της Μαρίας Καλημέρη (11-6, 11-6, 11-5).

Στην κατηγορία των παίδων έφτασε στην πρωτιά ο Κωνσταντίνος Σγουρόπουλος. Στον τελικό κατέβαλλε με 3-1 σετ τον Χρήστο Ξανθόπουλο (7-11, 11-5, 11-7, 11-6).
Η Γεωργία Χατζηλυγερούδη αναδείχτηκε νικήτρια στις κορασίδες και στον τελικό νίκησε με 3-0 σετ (11-6, 11-9, 11-6) τη Θάλεια Κορδούτη.
Στους παμπαίδες επικράτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος, αδερφός του Κωνσταντίνου. Στον τελικό επιβλήθηκε 3-0 σετ του Νίκου Βλαχάκη (11-6, 11-8, 11-8).
Στις παγκορασίδες τέλος, την 1η θέση κατέκτησε η Ιωάννα Γερασιμάτου. Στον τελικό ξεπέρασε το εμπόδιο της Βασιλικής Ηλιοπούλου με 3-1 σετ (11-8, 11-8 9-11, 11-5). Σε όλες τις κατηγορίες έγιναν και αγώνες για τις θέσεις 3-4, αλλά όπως συνηθίζεται, χάλκινο μετάλλιο πήραν και οι χαμένοι των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.
Η Τ.Ε. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βράβευσε την εταιρεία «Λουξ», που στήριξε γι’ άλλη μία χρονιά τους αγώνες, ενώ στους χορηγούς ήταν ακόμα η ΕΡΑ Δίκτυο, τα ξενοδοχεία Adonis, Astir και Mediterranee και το ουζοταβερνείο «Σινιάλο».
 
Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:
 
ΕΦΗΒΟΙ:
1. Ηλίας Μιχαηλίδης (Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας)
2. Νίκος Αλεξανδρόπουλος (Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας)
3. Άνθιμος Τσεντεκίδης (Άρης Νικαίας)
4. Σταύρος Βρεττάκος (Άρης Νικαίας)
 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ:
1. Βασιλική Τζάμου (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)
2. Μαρία Καλημέρη (Α.Ο. Παγώνα Πάτρας)
3. Χριστίνα Ασημακοπούλου (Ρουφ 80)
4. Μαριάντζελα Πανουργιά (ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας)
 
ΠΑΙΔΕΣ:
1. Κωνσταντίνος Σγουρόπουλος (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
2. Χρήστος Ξανθόπουλος (Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς)
3. Νίκος Αντωνιάδης (Α.Κ. Ζωγράφου)
4. Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος (Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας)
 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. Γεωργία Χατζηλυγερούδη (Α.Σ. Πέρα 2005)
2. Θάλεια Κορδούτη (Α.Ο. Πεύκης)
3. Αναστασία Τσακέτα (Α.Σ. Πέρα 2005)
4. Αλεξάνδρα Τουντάκωβα (Ρουφ 80)
 
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:
1. Γιάννης Σγουρόπουλος (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
2. Νίκος Βλαχάκης (Α.Ο. Καρέα)
3. Ανδρέας Παμβουξόγλου (Ε.Α. Βόχας)
4. Γιάννης Ράμμος (Α.Ο. Καρέα)
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. Ιωάννα Γερασιμάτου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2. Βασιλική Ηλιοπούλου (ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας)
3. Αγγελίνα Δεβελέκου (Α.Ο. Διόνυσου)
4. Αχίλλεια Δασκαλοπούλου (Ε.Α. Βόχας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.