Παπουλής: «Πρώτα η σωτηρία»

Η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία παραμένει πρώτος στόχος του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Φώτη Παπουλή.

Η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία παραμένει πρώτος στόχος του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Φώτη Παπουλή. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία των Κρητικών στο πρωτάθλημα, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Νίκο Αναστόπουλο. Ο Παπουλής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη συνεργασία με τον Νίκο Αναστόπουλο: «Είναι απίστευτη εμπειρία να έχεις προπονητή τον Νίκο Αναστόπουλο. Είναι μάθημα ζωής και μεγάλη τιμή που συνεργαζόμαστε μαζί του. Ήταν ένα ποδοσφαιρικό ίνδαλμα για πολλούς από μας».

Για το μυστικό της καλής πορείας του ΟΦΗ: «Το μυστικό είναι ότι πάνω από όλα είμαστε οικογένεια. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και υπάρχουν καλές σχέσεις με τη διοίκηση. Υπάρχει μεγάλη συσπείρωση παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Αγωνιστικά έχουμε αποκτήσει φοβερή ομοιογένεια και ο καθένας γνωρίζει καλά το ρόλο του στην ομάδα».

Για τη διάρκεια στην απόδοση της ομάδας: «Δεν περίμενα ο ΟΦΗ να φτάσει σε αυτό το σημείο. Πολλοί περίμεναν πως θα είμαστε φούσκα λόγω και των ιδιαιτεροτήτων στην προετοιμασία. Μέχρι στιγμής όμως δεν βγαίνει αυτό. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στη φυσική κατάσταση και όλοι νιώθουμε πολύ καλά».

Για τις εντυπώσεις του από τις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας: «Απέναντι στην ΑΕΚ ήμασταν πολύ καλοί και δεν φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είχαμε παθητικό ρόλο, αλλά στο ένα ματς καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Αρχικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε εύκολα την παραμονή μας. Αν συμβεί κάτι παραπάνω, θα το δούμε. Σημασία έχει να σωθούμε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα προβλήματα του ΟΦΗ θα γιγαντωθούν. Δεν θεωρώ ότι έχουμε ήδη σωθεί. Μπορεί να γυρίσουν τα αποτελέσματα από τη μια στιγμή στην άλλη αν δεν είσαι προσεκτικός και χαλαρώσεις».

Για τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μάντζιο: «Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις στην ίδια ομάδα με τον Μάντζιο. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του, έχει μεγάλη σημασία για το παιχνίδι της ομάδας».

Για τη ζωή στο Ηράκλειο: «Έχω παίξει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Νομίζω όμως ότι το Ηράκλειο είναι η ομορφότερη πόλη. Υπάρχει ένα παρατεταμένο καλοκαίρι και οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί. Είναι ένας ευλογημένος τόπος το Ηράκλειο αλλά και ολόκληρη η Κρήτη. Θα μπορούσα να μείνω για πολλά χρόνια εδώ. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.