Αριστούργημα η Λέστερ, μύθος ο Βάρντι!

Ηρθε ως θείο δώρο στο ποδόσφαιρο και αγωνιζόμενη κόντρα στη λογική του παραλόγου η Λέστερ συνεχίζει να ομορφαίνει τη ζωή μας. Με δυο γκολ του θαυματουργού Βάρντι νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τη Σάντερλαντ και αγκάλιασε τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ηρθε ως θείο δώρο στο ποδόσφαιρο και αγωνιζόμενη κόντρα στη λογική του παραλόγου η Λέστερ συνεχίζει να ομορφαίνει τη ζωή μας. Με δυο γκολ του θαυματουργού Βάρντι νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τη Σάντερλαντ και αγκάλιασε τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αν έκανε τα τριγωνάκια της Μπαρτσελόνα; Οχι. Είχε για μια ακόμη φορά καθαρό μυαλό, ήταν άριστα στημένη από έναν προπονητή που ξέρει τι σημαίνει τακτική και οι παίκτες της έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ο,τι είχαν και δεν είχαν. Φθάνει αυτό; Τελικά ναι. Περιπτώσεις σαν της Ελλάδας το 2004 και της Λέστερ το 2016 αποδεικνύουν ότι φθάνει. 

Ενα πράγμα έπρεπε να κάνει ο Σαμ Αλαρντάις για να μην επιτρέψει στον Βάρντι να δράσει. Να του δώσει χώρο. Τελικά του έδωσε και το πλήρωσε δυο φορές. Μια στα μέσα του δευτέρου μέρους και μια στις καθυστερήσεις. Και αυτός ο νέος ποδοσφαιρικός θρύλος δεν είχε διάθεση για να συγχωρέσει κανένα λάθος. Βέβαια, για να κάνεις όλα αυτά χρειάζεσαι και τύχη. Μια τύχη που έχει ερωτευτεί τις “αλεπούδες” φέτος. Και καλά κάνει. Οπως καλά κάνει και ο Ρανιέρι που κρατάει την μπάλα χαμηλά, λέγοντας μετά το τέλος του αγώνα: “ήμασταν καλοί, αλλά κάναμε λάθη τα οπόία μας αναγκάζουν να κοιτάξουμε το τι δεν κάνουμε καλά…”!

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα γκολ, αλλά είδαν και τον Ρόντγουελ στο 82′ να βρίσκεται μόνος του απέναντι στην εστία του εξαιρετικού Σμάιχελ, αλλά αντί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, την έστειλε στην αγκαλιά κάποιου φίλαθλου. 

Πλέον η Λέστερ χρειάζεται τρεις νίκες στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια και με δεδομένο ότι η Τότεναμ δεν θα χάσει ούτε ένα βαθμό για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Και μαζί με αυτή είναι σίγουρο ότι θα πανηγυρίσουν και εκατομμύρια άλλοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη… Θα… κλαίνε σίγουρα όσοι προπονητές και πρόεδροι επικαλέστηκαν στο πέρας των ετών το οικονομικό για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους… 

Το αποτέλεσμα
Σάντερλαντ – Λέστερ 0-2
0-1 Βάρντι (66)
0-2 Βάρντι (90+5)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.