Μήνυση στο διαιτητή του αγώνα με τον Εθνικό Αγιονερίου

Τη δικαστική οδό επιλέγουν να βαδίσουν, σε ό,τι αφορά τον διαιτητή Ισαάκ Τσακαλίδη, οι ιθύνοντες του Ηρακλή. Τη Δευτέρα αποφάσισαν την κατάθεση μήνυσης εναντίον του, έχοντας βασικό επιχείρημα ότι διέκοψε τον αγώνα με τον Εθνικό Αγιονερίου την Κυριακή (13/11) στο «Καυτανζόγλειο» πριν ολοκληρωθεί η ανάρτηση του επίμαχου πανό που τον οδήγησε στα αποδυτήρια.

Τη δικαστική οδό επιλέγουν να βαδίσουν, σε ό,τι αφορά τον διαιτητή Ισαάκ Τσακαλίδη, οι ιθύνοντες του Ηρακλή. Τη Δευτέρα αποφάσισαν την κατάθεση μήνυσης εναντίον του, έχοντας βασικό επιχείρημα ότι διέκοψε τον αγώνα με τον Εθνικό Αγιονερίου την Κυριακή (13/11) στο «Καυτανζόγλειο» πριν ολοκληρωθεί η ανάρτηση του επίμαχου πανό που τον οδήγησε στα αποδυτήρια. Δεν παραλείπουν, δε, οι «κυανόλευκοι» να αποδοκιμάσουν το περιεχόμενο του συγκεκριμένου πανό, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να αναρτηθεί ξανά.

Επισημαίνουν, ακόμη, ότι ετοιμάζονται να δεχτούν τις συνέπειες από τη διακοπή του αγώνα με το Αγιονέρι (σ.σ. μηδενισμό, πρόστιμο, αφαίρεση βαθμών, πιθανή έξωση από το «Καυτανζόγλειο»), προτάσσοντας, επιπλέον, τις προτεραιότητες που έχουν κατά νου στην παρούσα φάση για το σύλλογο: να μη χαθεί από τη συνείδηση του κόσμου ο Ηρακλής, να αποφευχθούν στο μέλλον επεισόδια από οπαδούς και να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με την ΕΠΟ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.