Ξεκίνησε έρευνες η FIFA μετά τις δηλώσεις Ντούριτσα

Στο «μικροσκόπιο» της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπαίνει η αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.
Θωμάς Ναλμπάντης
18/09/2016 • 10:00
Οι παίκτες της Αγγλίας
  • shares
Στο «μικροσκόπιο» της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπαίνει η αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας. Οι καταγγελίες του Γιάν Ντούριτσα, πως ο διαιτητής της αναμέτρησης βοήθησε στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, με την παγκόσμια ομοσπονδία να έχει έρθει ήδη σε επαφή με την σλοβακική ομοσπονδία, από την οποία ζήτησε εξηγήσεις για τις δηλώσεις του 34χρονου ποδοσφαιριστής της Τράμπζονσπορ. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της παγκόσμιας ομοσπονδίας δήλωσε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας την έναρξη των ερευνών: «Μπορούμε πλέον να επιβεβαιώσουμε ότι έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστώσουμε αν έχει βάση το περιστατικό που αναφέρθηκε».

Ο Ντούριτσα είχε δηλώσει: «Μόνο μια θέση δίνει την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο απευθείας. Γιατί να πάει η Σλοβακία κατευθείαν, όταν στο ίδιο γκρουπ βρίσκεται η Αγγλία; Φυσικά και προτιμούν πάντα τις ισχυρότερες ομάδες. Προφανώς, ο διαιτητής ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/01/2019 • 08:22

Ανοιχτά μέτωπα σε Βαρκελώνη, Λονδίνο, Αμιάν και Άμστερνταμ

Με περισσότερα κίνητρα παίζουν απόψε ο Άγιαξ και η Εσπανιόλ σε ματς κυπέλλου απέναντι σε ομάδες από τις οποίες έπαθαν ζημιές στα αντίστοιχα ματς πρωταθλήματος. Ανταγωνιστική αναμένεται και η αναμέτρηση του Γαλλικού κυπέλλου στο Αμιάν