Στον πάγκο της Βολιβίας ο Όγιος

Ο Γκιγιέρμο Όγιος είναι ο εκλεκτός της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βολιβίας, για τη θέση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού.
Θωμάς Ναλμπάντης
04/08/2016 • 09:37
Ο Γκιγιέρμο Όγιος
  • shares
Ο Γκιγιέρμο Όγιος είναι ο εκλεκτός της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βολιβίας, για τη θέση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού. Ο Αργεντινός προπονητής ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της Βολιβίας και θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του, αντικαθιστώντας τον Ζούλιο Μπαλντιβιέζο, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας, μετά την ολοκλήρωση του Copa America Sentenario, όπου η Βολιβία είχε αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων.

Στόχος του έμπειρου προπονητή, με θητεία σε αρκετές ελληνικές ομάδες, θα είναι να διεκδικήσει η Βολιβία ένα εισιτήριο για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Οι Βολιβιανοί βρίσκονται στην προτελευταία θέση του ομίλου της Νοτίου Αμερικής, με μόλις τρεις βαθμούς, μετά από έξι αγώνες.  
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!