Ο Βάιντσιρλ ανέλαβε τη Στουτγκάρδη

Μόλις δύο ημέρες έμεινε χωρίς (μόνιμο) προπονητή η Στουτγκάρδη... Την Κυριακή (7/10) η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την απόλυση του Ταϊφούν Κορκούτ και σήμερα (9/10) οι Σουηβοί γνωστοποίησαν ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Μάρκους Βάιντσιρλ.

Μόλις δύο ημέρες έμεινε χωρίς (μόνιμο) προπονητή η Στουτγκάρδη… Την Κυριακή (7/10) η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την απόλυση του Ταϊφούν Κορκούτ και σήμερα (9/10) οι Σουηβοί γνωστοποίησαν ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Μάρκους Βάιντσιρλ.

Ο 44χρονος τεχνικός, ο οποίος τη σεζόν 2016-17 κάθησε στον πάγκο της Σάλκε, υπέγραψε συμβόλαιο που έχει διάρκεια έως τις 30 Ιουνίου 2020. Αύριο θα κάνει την πρώτη προπόνησή του με τους «κόκκινους».

 Πριν τη θητεία του στη Σάλκε, ο Βάιντσιρλ είχε καθήσει στον πάγκο της Γιάν Ρέγκενσμπουργκ και της Άουγκσμπουργκ. Οδήγησε την πρώτη στην άνοδο στην Β΄ κατηγορία της Γερμανίας, ενώ υπό τις οδηγίες του η Άουγκσμπουργκ εξασφάλισε την έξοδο στο Europa League.

 Υπενθυμίζεται ότι η Στουτγκάρδη του Τάσου Δώνη βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης στην Bundesliga με πέντε βαθμούς ύστερα από επτά αγώνες (1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες). Πάντως, ο Βάιντσιρλ δήλωσε ανυπόμονος «γι’ αυτήν την πρόκληση. Η Στουτγκάρδη είναι ένας μεγάλος σύλλογος που βρίσκει τον εαυτό του σε μια δύσκολη αθλητική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Όμως, είμαι απόλυτα πεπεισμένος για τις δυνατότητες της ομάδας και του συλλόγου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.