Το καλοκαίρι στην Παρί Σ.Ζ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Αυτή τη φορά είναι η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», που αποκάλυψε σήμερα ότι ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Αλ Κελαϊφί, πρόσφερε 355.000 ευρώ την εβδομάδα στον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό, προκειμένου το καλοκαίρι να βγάλει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και να φορέσει εκείνη της Παρί.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει να κάνει την κίνησή της για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ, αν κι η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται ως φαβορί για την απόκτησή του. Το ρεπορτάζ φιλοξενεί και δηλώσεις παράγοντα της διάσημης ισπανικής ομάδας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του:

«Μεταξύ των Μπέιλ και Ρονάλντο, ο Ρονάλντο είναι ο παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει από το σύλλογο. Ο Μπέιλ είναι ακόμη το μέλλον, ενώ τα καλύτερα χρόνια του Ρονάλντο είναι πίσω του. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του, αλλά η Γιουνάιτεντ αναμφίβολα θα προσπαθήσει».

Η Παρί προσφέρει στον 31χρονο άσο 19.5 εκατ. ευρώ καθαρά για κάθε χρόνο συμβολαίου, ποσό που ξεπερνά τα 17 εκατ. ευρώ. που προβλέπει το συμβόλαιο του Ρονάλντο με τη Ρεάλ. Επίσης η πρόταση των Παριζιάνων στην Ρεάλ θα είναι 125 εκατ. ευρώ. Oπως αναφέρει η εφημερίδα, η πρόταση φέρεται να έγινε στην διάρκεια του γεύματος που είχαν ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Παρί Σ.Ζ Νασέρ Αλ Κελαϊφί με τον μάνατζερ του Πορτογάλου επιθετικού, Ζόρζε Μέντες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.