Σιλιγαρδάκης: «Το ματς της χρονιάς»

Ο 31χρονος αμυντικός μέσος της ΑΕΛ Καλλονής, Χάρης Σιλιγαρδάκης με αφορμή τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Πανσερραϊκό μίλησε στην «ΕΡΑ Σερρών» και χαρακτήρισε ως ματς της χρονιάς για τους νησιώτες την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο 31χρονος αμυντικός μέσος της ΑΕΛ Καλλονής, Χάρης Σιλιγαρδάκης με αφορμή τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Πανσερραϊκό μίλησε στην «ΕΡΑ Σερρών» και χαρακτήρισε ως ματς της χρονιάς για τους νησιώτες την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.
Συγκεριμένα, ο Σιλιγαρδάκης είπε:
«Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για τον Πανσερραϊκό. Το ενδιαφέρον από τον κόσμο του νησιού και όχι μόνο είναι μεγάλο και είναι και “βαρύ” το όνομα του Πανσερραϊκού για αυτό και θα έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Για εμάς είναι ένας τελικός αφού χάσαμε την Κυριακή και πλέον είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον Πανσερραϊκό. Δε μας κάνει ούτε η ισοπαλία. Μπορώ να πω ότι είναι και το παιχνίδι της χρονιάς».

Για τον Πανσερραϊκό είπε: «Σημαντικό σίγουρα θα είναι και το παιχνίδι για τον Πανσερραϊκό που είναι μια άλλη ομάδα με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο και με τις μεταγραφές. Είναι πολύ βελτιωμένος σε όλους τους τομείς και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι στα play offs. Όσο για απευθείας το θεωρώ δύσκολο γιατί είναι αρκετά σημαντική η βαθμολογική απόσταση και υπάρχουν στην κορυφή ομάδες ποιοτικές, με ποσότητα στο ρόστερ και δε νομίζω να γίνει τόσο μεγάλη αλλαγή».

Για τον Μιχάλη Γρηγορίου τον οποίον είχε προπονητή στον Εθνικό Πειραιώς είπε: «Αγωνίζομαι 10 χρόνια ως επαγγελματίας και χωρίς φόβο μπορώ να πω ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω συναντήσει. Είναι μικρός σε ηλικία, έχει πολλές γνώσεις, υπήρξε ποδοσφαιριστής και ξέρει την ψυχολογία των παικτών, το ψάχνει συνεχώς το αντικείμενο, είναι εξαιρετικός στην τακτική και την ψυχολογία. Εκείνη τη χρονιά στον Εθνικό βάση ρόστερ μπορεί αρχικά να ήμασταν και φαβορί για να πέσουμε αλλά με τη δουλειά του, διεκδικήσαμε μέχρι τέλους την άνοδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.