Κούμαν: "Δεν είχα ιδέα για την τακτική των τελευταίων λεπτών!"

Ο προπονητής της Ολλανδίας μπορεί να έδωσε χαρτάκι με τη διάταξη των τελευταίων λεπτών, αλλά δεν είχε γνώριζε τι έγραφε!
20/11/2018 • 00:39
Ο Ρόναλντ Κούμαν ήταν αποκαλυπτικός
  • shares
Ο Ρόλαντ Κούμαν οδήγησε την Ολλανδία στη σπουδαία ισοπαλία 2-2 με τη Γερμανία στο Γκέλζενκιρχεν ή μήπως όχι; Όπως παραδέχτηκε μετά το τέλος του ματς, δεν γνώριζε τι έγραφε το χαρτάκι που ο ίδιος έδωσε στους παίκτες του για τα τελευταία λεπτά, καθώς τη διάταξη και τακτική επιμελήθηκε ο βοηθός του, Ντουάιτ Λοτεβέγκες. Το χαρτάκι το οποίο αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ήθελε τον Φαν Ντάικ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Λουκ ντε Γιονγκ."Πήρα το χαρτί από τον βοηθό μου, αλλά δεν ήξερα τι ήταν γραμμένο επάνω. Φυσικά είχαμε προετοιμάσει κάποια σενάρια σε περίπτωση που έπρεπε να πιέσουμε στο τέλος του ματς. Ευτυχώς ο Βίρτζιλ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης! Πόσες φορές οι Γερμανοί δεν θα είναι εκείνοι που πετυχαίνουν το τελευταίο γκολ; Δείξαμε χαρακτήρα! Μπορεί να μην ήμασταν καλοί, αλλά ένιωθα πως αν πετύχουμε το 2-1, θα έρθει και η ισοφάρση!". 


Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD