Κόντης: «Μπαίνω στο συμβούλιο»

Την αποκάλυψη πως πολύ σύντομα θα εισέλθει στο Δ.Σ της ΠΑΕ Αρης, μετά τις διοικητικές εξελίξεις που επίκεινται, αποκάλυψε, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ομάδας, ο Γιάννης Κόντης.

Την αποκάλυψη πως πολύ σύντομα θα εισέλθει στο Δ.Σ της ΠΑΕ Αρης, μετά τις διοικητικές εξελίξεις που επίκεινται, αποκάλυψε, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ομάδας, ο Γιάννης Κόντης.


Ερωτηθείς αρχικά για τον αγώνα με την ΑΕΚ (03/03, 19:30): «Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι ομάδες που μαστίζονται από προβλήματα σκέφτονται ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και έρχονται χωρίς φόβο. Είναι πιο σημαντικό να προσέξουμε το αυριανό παιχνίδι γιατί είναι κλειδί για τα πλέι οφ. Η ΑΕΚ θα έρθει σκεφτόμενη να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει μια μακροχρόνια παράδοση, σύμφωνα με την οποία πάντα ο Αρης είναι καλύτερος, η ΑΕΚ όμως παίρνει το αποτέλεσμα, περισσότερο από τύχη. Αυτό ο Αρης πρέπει να το ξεπεράσει και να αρχίσει να κάνει τη δική του παράδοση».


Για την παρουσία στην προπόνηση της Παρασκευής: «Παρακολουθήσαμε την προπόνηση και είπαμε κάποια πράγματα στους παίκτες. Υπάρχει προγραμματισμός για τι πότε θα πληρωθούν. Τα χρήματα θα έρθουν με τρόπο ο οποίος είναι απόλυτα νόμιμος. Ακόμα, έχουμε τη διαδικασία την αδειοδότησης την οποία παρακολουθούμε από τώρα και την έχουμε ενεργοποιήσει. Ο Αρης από εδώ και πέρα θα αρχίσει να λειτουργεί κάπως διαφορετικά. Θα υπάρξει αναδιάρθρωση στο ΔΣ, στο οποίο μάλλον θα είμαι και εγώ. Παλιά δεν ήθελα να μπω, αλλά τα πράγματα τώρα πήραν διαφορετική τροπή και έτσι αναγκαστικά θα μπω. Οι παίκτες είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουν όμως δίκιο να περιμένουν να πάρουν κάποια χρήματα. Έχουν και αυτοί τις δικές τους υποχρεώσεις, στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούν .Όσα απίστευτα λέγονται για χαρτιά τα οποία δώσαμε στους παίκτες, αυτά τα λέει και τα γράφει ο γνωστός καραγκιόζης. Η πρώτη φάση της αδειοδότησης περιλαμβάνει την κατάθεση των διοικητικών και αθλητικών κριτηρίων, βεβαίωση ορκωτού λογιστή και υπογεγραμμένη βεβαίωση από κάθε παίκτη ότι από 31 Δεκεμβρίου τους οφείλουμε το τάδε ποσό. Ακόμα και σε ΠΑΕ στις οποίες δεν θα μπουν χρήματα, αν οι παίκτες δεν υπογράψουν, η ομάδα υποβιβάζεται και χάνονται τα χρήματα τους. Αν υπογράψουν θα υπάρχει ζωή στην ομάδα και έτσι δεν θα χάσουν τα χρήματα τους».


Για τις μειωμένες τιμές στα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ: «Με απαρχή το αυριανό παιχνίδι και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, μπήκαν κάποιες καλύτερες τιμές και νομίζω ότι το ίδιο θα γίνει και το καλοκαίρι με μια καλύτερη πολιτική στα εισιτήρια διαρκείας».


Για τις τελευταίες κλήσεις παικτών του Αρη στις εθνικές τους ομάδες, αλλά και για την μη κλήση του Βελλίδη από τον κ. Σάντος: «Όσοι καλούνται, σίγουρα το δικαιούνται και χαίρομαι για την πρόοδο τους.  Όσον αφορά τον Βελλίδη, όταν ήρθε στον Αρη λίγοι τον ήξεραν. Τον είχα δει και μου άρεσε και μας δικαιώνει με τις εμφανίσεις του. Το ίδιο θα μας δικαιώσουν και τα άλλα παιδιά» ενώ ακόμα πρόσθεσε: «Φέτος υπήρξε ένα ρόστερ 37 παικτών γιατί προβιβάστηκαν 10-12 νεαροί. Αυτό δεν το κάναμε άλλες χρονιές. Κοιτάζοντας και τα ρόστερ των άλλων ομάδων θα δούμε ότι υπάρχουν μεγαλύτερα. Ο Ολυμπιακός κάποια στιγμή είχε 38 παίκτες. Δεν μπορείς να παράγεις παίκτες από ένα σύνολο 20-25 παικτών».


Για την επιτροπή, στην οποία συμμετέχει ο Αρης, που θα συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όσον αφορά τα χρέη των ομάδων: «Αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις ομάδες. Έχει δοθεί και η προτεραιότητα και η πρέπουσα σημαία από τις ομάδες στο καλεντάρι της λίγκας και ελπίζω η επόμενη συνάντηση να αποφέρει κάποια αποτελέσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.