Έτοιμος ο Κούτσι, πρόβλημα με Μιλοβάνοβιτς

Ο Πανιώνιος όλη την εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο αποτελεί μονόδρομο για τους «κυανέρυθρους».

Ο Πανιώνιος όλη την εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο αποτελεί μονόδρομο για τους «κυανέρυθρους».

Ο Άκης Μάντζιος είδε με ευχαρίστηση του Σκέμπρι και Κούτσι να προπονούνται κανονικά και έτσι να τους έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες. Αντίθετα, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Πετκάκη, Μιχαηλίδη, Αυλωνίτη, Σταυροθανασόπουλου και Ντούνη, αλλά και στον Ντέγιαν Μιλοβανόβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αυτοί είναι οι: Αμπντουλάγιεφ, Αναστασόπουλος, Αντούνες, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κούτσι, Κούρντι, Μενδρινός, Ομο, Πιέρ, Πόγκασιτς, Ρόκας, Ρόβας, Σαμαρόπουλος, Σκέμπρι, Σιδεράκης, Σιόβας, Οκόγιε, Ντιμπαλά, Κουλουχέρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.