«Ζεστάθηκαν» στη Χαλκίδα

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Κύμη μπήκαν σε αγωνιστικό ρυθμό με το σημερινό (27/4) πρώτο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι

Την αγωνιστική απραξία της πολυήμερης διακοπής επιχείρησαν να νικήσουν σήμερα (27/4) στη Χαλκίδα η Κύμη και ο ΠΑΟΚ, με το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν μεταξύ τους. Ήταν ένας αγώνας που έγινε για να «ζεσταθούν» οι δύο αντίπαλοι εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και για να βγούνε χρήσιμα συμεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες.

Η σημερινή αναμέτρηση στη Χαλκίδα ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα και διήρκεσε διάρκεια 32 λεπτά (διεξήχθη σε τέσσερις περιόδους των 8 λεπτών). Κρατήθηκε μόνο σκορ, ενώ δεν σημειώθηκαν οι πόντοι των παικτών. Η ομάδα της Κύμης επικράτησε 60-58.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, με τους Αντώνη Κόνιαρη και Λάκι Τζόουνς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, έχοντας ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό τα προβλήματα που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα. Περιορισμένο χρόνο συμμετοχής είχε ο Τεράν Πετεγουέι, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο πόδι.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ δεν ταξίδεψε στη Χαλκίδα –ως γνωστόν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι- ο Δημήτρης Κατσίβελης, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να μην ταλαιπωρηθεί, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στη μέση.

Το δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Κύμης θα διεξαχθεί το Σάββατο (28/4) στις 18:30 στο Αλιβέρι, θα είναι ανοικτό για τον κόσμο και τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.