Με την ίδια συνταγή η Φινλανδία (video)

Με μοναδική απουσία αυτή του αρχηγού Τιμ Σπαρβ, αλλά με την ίδια προσέγγιση με εκείνη του ματς στο Τάμπερε θα αγωνιστεί η Φινλανδία απέναντι στην Ελλάδα την Πέμπτη.
0
Αποστόλης Λάμπος
14/11/2018 • 19:51
Καμαρά και Σοίρι περιχαρείς με τη νίκη της Φινλανδίας!
  • shares
Η Εθνική Φινλανδίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδος την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Με προπόνηση που έγινε στο Στάδιο σε πολύ καλό κλίμα ο Μάρκου Κάνερβα είδε τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους πλην του αρηγού Τιμ Σπαρβ ο οποίος είναι τραυματίας.

Σε ότι έχει να κάνει με τους εκλεκτούς του έμπειρου τεχνικού, δεν αναμένονται διαφορές σε σχέση με το ματς στο Τάμπερε. Έτσι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Φινλανδία θα παραταχθεί σε διάταξη 4-4-2 με τους Χραντέτσκι,  Ούρονεν, Τοΐβιο, Αραζούουρι, Γκράνκλουντ, Καμαρά, Κάουκο, Λουντ, Σοΐρι, Πούκι και Τουομίνεν.

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/07/2019 • 06:55

Προκλήσεις και δοκιμασίες για φαβορί σε Δουβλίνο, Ζλιν και Νορβηγία

Ανταγωνιστικό ματς περιμένουμε στο Δουβλίνο ανάμεσα στην UCD και την Μποέμιανς. Περισσότερη πλοκή υπόσχεται το ματς σε Τσεχία, όπου η Σλάβια Πράγας δοκιμάζεται στο Ζλιν. Κάτι ανάλογο, δημιουργικά, περιμένουμε και στο ματς της Σταμπάεκ με την Σάρποσμποργκ