Κάνερβα: "Απρόβλεπτη η νέα Εθνική Ελλάδος" (video)

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Φινλανδίας ανυπομονεί για την αυριανή αναμέτρηση χωρίς να γνωρίζει το πως θα παίξει η Ελλάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.
0
Αποστόλης Λάμπος
14/11/2018 • 17:12
Ο Μάρκου Κάνερβα
  • shares
Η Φινλανδία είναι πρώτη στον όμιλο και ουσιαστικά θέλει έναν βαθμό στο αυριανό ματς στο ΟΑΚΑ για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά που θα την ενεβάσει κατηγορία στο Nations League. Με αυτά τα δεδομένα στην τοποθέτησή του ο Μάρκου Κάνερβα είπε στην συνέντευξη τύπου:

"Αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Το περιμένω πως και πως. Είμαστε στην πρώτη θέση με καλά αποτελέσματα και είμαι πεπεισμένος πως και αύριο θα παίξουμε πολύ καλά ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα όπως και στο Τάμπερε."

Περίμενε αυτή την εικόνα που έδειξε η Ελλάδα στο πρώτο μεταξύ τους ματς; 

"Όντως δεν ήταν πολύ καλή η Ελλάδα στο πρώτο ματς. Σκέφτομαι όμως μήπως απλα δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση΄. Αυτή είναι η πιθανή εξήγηση που δεν τα πήγαν καλά."

Σε ότι έχει να κάνει με την αλλαγή προπονητή στην Ελλάδα και αν θεωρεί ότι θα είναι απρόβλεπτη:

"Είμαι σίγουρος ότι η νοοτροπία θα είναι πως θα θέλουν να πάρουν την ρεβάνς. Από τη στιγμή που υπάρχει και καινούριος προπονητής δε μπορείς να προβλέψεις το τί θα κάνει. Ήρθαν κάποιοι καινούριοι παίκτες στην ομάδα Παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να προετοιμάσει την ομάδα σε τρεις μέρες και να κάνει κάτι καινούριο, πιστεύω πως θα προσπαθήσει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό τακτικά." 

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας Γιόνα Τοΐβιο έκανε μόνο μία τοποθέτηση χωρίς να δεχτεί ερώτηση λέγοντας: 

"Έχουμε κάνει καλή αρχή, τα πηγαίνουμε πολύ καλά και η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι φανταστική. Πιστεύουμε ότι αύριο η Ελλάδα θα είναι επιθετική, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό."

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο