Παρουσιάζεται ο Άγγελος Αναστασιάδης

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο.
0
Νίκος Τζουάννης
09/11/2018 • 14:10
Ο Άγγελος Αναστασιάδης
  • shares
Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του στη θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο. 

Ο νέος εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα μιλήσει για τα πλάνα που έχει για τη "Γαλανόλευκη" και για το νέο πλάνο λειτουργίας της Εθνικής ομάδας. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

" Την πρώτη του επικοινωνία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, υπό τη νέα του ιδιότητα, θα έχει την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 12.00, στην αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών κ. Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος θα παρουσιάσει επίσημα τον νέο προπονητή της Εθνικής, καθώς και το πλάνο λειτουργίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του κ. Αναστασιάδη και της έναρξης της προετοιμασίας για τους αγώνες με την Φινλανδία και την Εσθονία, στα πλαίσια του UEFA Nations League.

Ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών έως το τέλος του 2019 και την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020".


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών