Δεν ανησυχούν ούτε για τον Λάτκα

Εντελώς ψύχραιμα αντιμετωπίζει η διοίκηση του Πανιωνίου και την περίπτωση του Μάρτιν Λάτκα, στον οποίο πρέπει να καταβληθούν 40.000 ευρώ.

Εντελώς ψύχραιμα αντιμετωπίζει η διοίκηση του Πανιωνίου και την περίπτωση του Μάρτιν Λάτκα, στον οποίο πρέπει να καταβληθούν 40.000 ευρώ. Ο διακανονισμός με τον παίκτη έχει γίνει και οι παράγοντες του Πανιωνίου θεωρούν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος πανικού, παρά τις πιέσεις που ασκεί ο εκπρόσωπος του παίκτη κ. Ζελελίδης. Μάλιστα όπως τονίζουν: “Και ο Λάτκα θα πληρωθεί, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν λαμβάνει από την ομάδα. Απλά χρειάζεται για όλους λίγη υπομονή”.

Στο μεταξύ, με αρκετές απουσίες από το «Απήλιον» ξεκίνησε την Καθαρά Δευτέρα η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Το γεγονός ότι το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου αναμένεται να γίνει το Σάββατο, είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Απόστολος Μάντζιος αποφάσισε να γίνει κανονικά προπόνηση.

Όμως αρκετοί ήταν οι παίκτες που για διάφορους λόγους δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης. Οι Ντιμπαλά, Πιέρ, έχουν άδεια και βρίσκονται σε Βέλγιο και Γαλλία αντίστοιχα για προσωπικούς τους λόγους. Κούτσι, Αμπντουλάγιεφ και Σκέμπρι είναι στις πατρίδες τους για υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οσον αφορά στους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, Πετκάκης, Κουλουχέρης, Σιδεράκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κάνοντας κυρίως τρέξιμο. Ο Ντούνης που έχει άδεια από το ιατρικό επιτελείο δεν προπονήθηκε καθόλου, ενώ ο Σταυροθανασόπουλος πήρε μέρος σε κάποια κομμάτια του προγράμματος. Ο Ρόβας προπονήθηκε κανονικά, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Στα απρόοπτα της προπόνησης ήταν ο τραυματισμός του Στάθη Ρόκα, ο οποίος και συγκρούστηκε με συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πρόγραμμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα αιμάτωμα στον έσω πλάγιο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Την Τρίτη ο προπονητής Απόστολος Μάντζιος θα απουσιάσει από την προπόνηση, καθώς θα μεταβεί στην Κομοτηνή. Εκεί λαμβάνει χώρα σεμινάριο της UEFA για τους προπονητές με δίπλωμα UEFA pro. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει υπό τις οδηγίες των Κωνσταντίνουν Παναγόπουλο, Νόνι Λίμα, Βασίλη Καλαποθαράκου και Γιάννη Πλαβούκου.

Ο Απόστολος Μάντζιος θα επιστρέψει την Τετάρτη για την προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στις 17:00. Την ίδια ώρα θα γίνει η προπόνηση και την Πέμπτη προκειμένου να ενσωματωθούν και οι διεθνείς παίκτες που θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Στο μεταξύ η τεχνική ηγεσία έχει πλέον στην διάθεσή της τα στοιχεία που προέκυψαν από τον εργομετρικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όλους τους παίκτες. Από τα αποτελέσματα προκύπτει σαφής βελτίωση της ομάδας κυρίως στον τομέα της αντοχής και της δύναμης, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως και οι παίκτες που έχουν ενσωματωθεί σε αυτή από τον περασμένο Ιανουάριο, έχουν πλέον πλησιάσει στα επίπεδα των υπολοίπων παικτών, που ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης με έμφαση στην αντοχή και την δύναμη, από τον Νοέμβριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.