Φιλική «εξάρα» στην Ξάνθη

Με φιλικό παιχνίδι η Ξάνθη «έσπασε» την αγωνιστική απραξία αυτού του σαββατοκύριακου. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αντιμετώπισε στο «SKODA Ξάνθη Arena» την ομάδα Νέων του συλλόγου και τη νίκησε 6-0.

Με φιλικό παιχνίδι η Ξάνθη «έσπασε» την αγωνιστική απραξία αυτού του σαββατοκύριακου. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αντιμετώπισε στο «SKODA Ξάνθη Arena» την ομάδα Νέων του συλλόγου και τη νίκησε 6-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Νταρμπιόν (18′), Καζάκης (25′), Πλατέλλας (39′), Μπαξεβανίδης (45′), Μάνταλος (69′) και Μαρσελίνιο (75′).

Η σύνθεση της Ξάνθης (α’ ημίχρονο): Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Τσουμάνης, Κομεσίδης, Ντάνι, Καζάκης, Νταρμπιόν, Βλαχοδήμος, Πλατέλλας, Βασιλακάκης. (β’ ημίχρονο): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Στάσιακ, Σταθάκης, Εντιμάρ, Φλίσκας, Μάνταλος, Σουάνης, Μαρσελίνιο, Πόι, Αλτιπαρμακόφσκι.

Με την ομάδα Νέων έπαιξαν οι: Ζαρόπουλος, Ρότσκος, Οξύζογλου, Τουργαΐδης, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Ελληνίδης, Ράνος, Πασχαλάκης, Δουμάνης, Μπαρέττας. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Αμουτζάκης, Μιγιάτοβιτς, Τσομπανόπουλος, Λάσπατζης, Γούλας, Σερίφ, Τσιτάκ, Κομήτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.