Φραγκιάς: «Δύσκολη ομάδα η Καβάλα»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην Καβάλα, ο Βασίλης Φραγκίας, εν όψει του μεταξύ τους ματς.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην Καβάλα, ο Βασίλης Φραγκίας, εν όψει της αναμέτρησης της 20ης αγωνιστικής. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η προσεχής αντίπαλος του Κολοσσού Ρόδου έχει σημειώσει μέχρι στιγμής, τη νίκη της χρονιάς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά, ο Φραγκιάς τόνισε: «Η Καβάλα έχει κάνει μία πάρα πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα έχει πετύχει και τη νίκη της χρονιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι σαφέστατα διαφορετική ομάδα εν συγκρίσει με το παιχνίδι του α’ γύρου. Ειδικά μέσα στο γήπεδο της παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο, με υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα. Είναι μία ομάδα με αρχές και πειθαρχία στο παιχνίδι της. Μετά από 10 ημέρες καλούμαστε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα και θέλουμε να δούμε πως θα παρουσιαστεί η ομάδα μετά τη διακοπή λόγω του κυπέλλου. Το σημαντικότερο για μας είναι να βρούμε τρόπους ώστε να σταματήσουμε τους πολύ καλούς περιφερειακούς που έχουν οι αντίπαλοι μας αλλά και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Τσάμης τόνισε: «Βρισκόμαστε λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και καλούμαστε να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και σαφέστατα απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα. Πιστεύω ότι είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για να διεκδικήσουμε τη νίκη, θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Η Καβάλα παίζει γρήγορο μπάσκετ, σουτάρει πολύ από το τρίποντο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι στους καλούς γκαρντ που έχει. Επίσης σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θα παίξουν η άμυνα και τα ριμπάουντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.