Μέχρι αύριο οι δηλώσεις συμμετοχής στο ανοιχτό πρωτάθλημα «Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης 2016»

Η σειρά των φετινών αναπτυξιακών τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης περνάει σε λίγες ημέρες στα έμπειρα χέρια της Θεσσαλονίκης, που χρόνια τώρα έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε πολλές διοργανώσεις μικρών ηλικιών.

Η σειρά των φετινών αναπτυξιακών τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης περνάει σε λίγες ημέρες στα έμπειρα χέρια της Θεσσαλονίκης, που χρόνια τώρα έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε πολλές διοργανώσεις μικρών ηλικιών. Το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το τουρνουά της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, που θα είναι το 1ο του σωματείου με πανελλήνια εμβέλεια και το 10ο στο καλεντάρι της περιόδου 2015-2016. Θα λάβει χώρα στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο του ιστορικού σωματείου με την επωνυμία «Μίμης Τσικίνας» και το διοργανώνουν η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τη Χ.Α.Ν.Θ.. Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται, σύλλογοι από διάφορες περιοχές της χώρας έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και η σχετική προθεσμία λήγει αύριο.
Στον χώρο της Χ.Α.Ν.Θ. έγινε πέρσι ο πρώτος μεγάλος τελικός του θεσμού, στον οποίο πήραν μέρος οι 16 καλύτεροι αθλητές των ηλικιακών κατηγοριών. Το επόμενο βήμα για το ιστορικό σωματείο και την Τοπική Επιτροπή ήταν να μπουν πρώτη φορά στο πρόγραμμα των αναπτυξιακών τουρνουά και να διοργανώσουν επιτυχώς ένα μεγαλύτερο σε όγκο event. Οι εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ. αποτελούν τη βάση κι από κει και πέρα το μεράκι και η γνώση των ανθρώπων του σωματείου στο άθλημα, οι οργανωτικές ικανότητες της Τ.Ε. και η στήριξη πολλών χορηγών αποτελούν εγγύηση για το θετικό αποτέλεσμα της προσπάθειας. Σημειωτέον ότι η Θεσσαλονίκη θα βρεθεί στο προσκήνιο και τον επόμενο μήνα, καθώς στις 12 και 13 Μαρτίου θα γίνει το καθιερωμένο τουρνουά της Σίνδου και θα είναι το 12ο και προτελευταίο στη σειρά των φετινών αναπτυξιακών.  
Στους αγώνες στη Χ.Α.Ν.Θ. έχουν προκηρυχθεί οι κατηγορίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη από τη Δευτέρα στο on-line σύστημα δηλώσεων στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://entries.httf.gr) και ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή 7 Φεβρουαρίου. Το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ για κάθε αθλητή και αθλήτρια. Η κλήρωση είναι προγραμματισμένο να γίνει το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ε. της ομοσπονδίας στη συμπρωτεύουσα.
Το πρόγραμμα και τα ωράρια των αγώνων θ’ ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, πάντως για την καταρχήν ενημέρωση των συμμετεχόντων σημειώνεται ότι οι αγώνες θ’ αρχίσουν το Σάββατο στις 08:30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στις 19:00.   
Η προκήρυξη του τουρνουά έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και την ενότητα των ανακοινώσεων και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στη γραμματεία της Τ.Ε. και τη Μαρία Τσίπου στο τηλέφωνο 2310-237108.
Τη διοργάνωση στηρίζουν συνολικά 13 χορηγοί. Είναι η εταιρεία Vodafone, ο χορηγός υγείας των αθλητών της Χ.Α.Ν.Θ. Euromedica, τα καταστήματα με είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης LYNX Sports, e-pingpongshop.com, Gp sports, τα μπισκότα Παπαδοπούλου, το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό Σουρωτή, η καφετέρια Hemingway, τα μαγαζιά Patrick, Special εδέσματα, Cantina Pit Stop, e-shop Οπτικόν και η ιστοσελίδα sirma.info.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.