Έκανε τα εύκολα… δύσκολα (vid)

Η Σάλκε νίκησε με 3-1 τη Βικτόρια Πλζεν στην παράταση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Χούντελααρ πέτυχε χατ τρικ και ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά, ενώ οι Τσέχοι, που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 61', ισοφάρισαν προσωρινά στο 88'.

Η Σάλκε νίκησε με 3-1 τη Βικτόρια Πλζεν στην παράταση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Χούντελααρ πέτυχε χατ τρικ και ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά, ενώ οι Τσέχοι, που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 61′, ισοφάρισαν προσωρινά στο 88′.

Τίποτα δεν προμήνυε ότι το φινάλε του αγώνα στο Γκελζενκίρχεν θα ήταν τόσο δραματικό, όταν ο Χούντελααρ μόλις στο 8ο λεπτό έβαζε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Όταν δε στο 61′, η Βικτόρια έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπάκος, όλα φάνηκαν να τελειώνουν.

Οι Τσέχοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια και στο 88′ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Ράιτοραλ. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει επίσης ισόπαλο με 1-1 και η ρεβάνς οδηγήθηκε μοιραία στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο, ωστόσο, το αριθμητικό μειονέκτημα και η κούραση των φιλοξενούμενων είχαν καθοριστικό ρόλο.

Η Πλζεν άντεξε, πάντως, μέχρι το 106ο λεπτό, όταν ο Χούντελααρ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Γερμανούς, ενώ στις καθυστερήσεις της παράτασης ο Ολλανδός ολοκλήρωσε το χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η εντυπωσιακή φετινή ευρωπαϊκή πορεία των φιλοξενούμενων έλαβε τέλος, σε ένα ματς που τη 18μελή αποστολή τους αποτελούσαν 15 Τσέχοι παίκτες και οι τρεις “ξένοι” ήταν Σλοβάκοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.