Ρουμπιάλες: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι»

Ο Λουίς Ρουμπιάλες δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 6-0 της Ισπανία επί της Κροατίας, για το Nations League, ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την έως τώρα δουλειά του Λουίς Ενρίκε.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/09/2018 • 14:48
Ο Λουίς Ρουμπιάλες
  • shares
Ο Λουίς Ρουμπιάλες δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 6-0 της Ισπανία επί της Κροατίας, για το Nations League, ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την έως τώρα δουλειά του Λουίς Ενρίκε. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας θέλησε παράλληλα να κρατήσει χαμηλούς τόνους, μετά την εντυπωσιακή νίκη 6-0 των «φούριας ρόχας» επί της Κροατίας.

Αρχικά, ο Ρουμπιάλες τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, δεν μπορούμε να το κρύψουμε. Η ισορροπία είναι πολύ θετική. Δημιουργούμε μια νέα ψευδαίσθηση, αλλά με σύνεση, πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας δήλωσε εν όψει της αναμέτρησης με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ: «Είναι σίγουρο ότι εκεί θα μας βάλουν πολύ δύσκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/03/2019 • 10:40

Οι αντοχές των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο (video)

H Νταντί Γιουνάϊτεντ θέλει την νίκη αφενός για να εδραιώσει τη θέση της κι αφετέρου να πλησιάσει την πρωτοπόρο Ρος Κάουντι. Φαβορί για την νίκη είναι απόψε Κρουσάντερς, Πίτερχεντ απέναντι σε αντιπάλους που θα παίξουν με λιγότερο άγχος.