Ρουμπιάλες: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι»

Ο Λουίς Ρουμπιάλες δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 6-0 της Ισπανία επί της Κροατίας, για το Nations League, ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την έως τώρα δουλειά του Λουίς Ενρίκε.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/09/2018 • 14:48
Ο Λουίς Ρουμπιάλες
  • shares
Ο Λουίς Ρουμπιάλες δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 6-0 της Ισπανία επί της Κροατίας, για το Nations League, ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την έως τώρα δουλειά του Λουίς Ενρίκε. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας θέλησε παράλληλα να κρατήσει χαμηλούς τόνους, μετά την εντυπωσιακή νίκη 6-0 των «φούριας ρόχας» επί της Κροατίας.

Αρχικά, ο Ρουμπιάλες τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, δεν μπορούμε να το κρύψουμε. Η ισορροπία είναι πολύ θετική. Δημιουργούμε μια νέα ψευδαίσθηση, αλλά με σύνεση, πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας δήλωσε εν όψει της αναμέτρησης με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ: «Είναι σίγουρο ότι εκεί θα μας βάλουν πολύ δύσκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/11/2018 • 08:08

Ξεκαθάρισμα με γκολ στο κύπελλο Αγγλίας (video)

Σε αυτή τη φάση οι επαναληπτικοί αγώνες του κύπελλου Αγγλίας κρίνονται ως πιο παραγωγικοί. Ιδανικές συνθήκες για πολλά γκολ υπάρχουν στα ματς του Λιγκ Καπ Βόρειας Ιρλανδίας και στο Νταντί.

20/11/2018 • 14:40