Σάντος: «Δεν είμαστε καλύτεροι χωρίς τον Ρονάλντο»

Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε πως η Πορτογαλία δεν είναι καλύτερη χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.
Θωμάς Ναλμπάντης
11/09/2018 • 09:20
Ο Φερνάντο Σάντος
  • shares
Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε πως η Πορτογαλία δεν είναι καλύτερη χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ιβηρικής χώρας εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη 1-0 επί της Ιταλίας για το Nations League.

Χαρακτηριστικά, ο Σάντος τόνισε: «Το αποτέλεσμα είναι σωστό. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με ευκαιρίες και ταχύτητα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί, κάτι που μας επέτρεψε να κερδίσουμε και να φτάσουμε στη νίκη. Καμία ομάδα δεν θα είναι ισχυρότερη χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αλλά όσοι κάλεσα τα έχουν πάει πολύ καλά και αυτό είναι καλό για το μέλλον, επειδή και αυτοί και η ομάδα μεγαλώνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
23/04/2019 • 16:52

Για την ουσία παίζουν Τόττεναμ, Άγιαξ.. Κομβικά ματς σε Βαγιαδολίδ και Ντόνκαστερ

Κίνητρο, αγωνιστική διάθεση και διαχείριση δυνάμεων είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν πολλά στους αποψινούς αγώνες της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας όπως και στο κύπελλο Γερμανίας