«Ο Μέσι είναι ο καλύτερος από όλους»

Ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε πως ο Λιονέλ Μέσι παραμένει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και θα του έδινε το σχετικό βραβείο, αν ήταν στο χέρι του.
Θωμάς Ναλμπάντης
11/09/2018 • 10:32
Ο Λουίς Ενρίκε
  • shares
Ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε πως ο Λιονέλ Μέσι παραμένει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και θα του έδινε το σχετικό βραβείο, αν ήταν στο χέρι του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας κλήθηκε να σχολιάσει τις εφετινές υποψηφιότητες για τη «Χρυσή Μπάλα», ενώ αναφέρθηκε και στους Μόντριτς και Ράκιτιτς, τους οποίους θα αντιμετωπίσει στην αναμέτρηση των «φούριας ρόχας» με την Κροατία.

Χαρακτηριστικά, ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε: «Ο Μόντριτς, όπως και ο Ράκιτιτς, είναι δύο παίκτες που αξίζουν τον σεβασμό μας. Αν μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, το βραβείο θα το έδινα στον Λιονέλ Μέσι, επειδή είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51