Έτοιμος να πάει στην επόμενη ημέρα με νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και θέλει τη νίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις εφετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του, σε μια σεζόν γεμάτη προβλήματα (19:00 Novasports4HD).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και θέλει τη νίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις εφετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του, σε μια σεζόν γεμάτη προβλήματα (19:00 Novasports4HD). Οι “πράσινοι”, έχοντας χάσει το “τρένο” των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, λόγω των πολλών προβλημάτων τους, θέλουν να αποχαιρετήσουν τους φιλάθλους τους με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, το ματς με την ακριτική ομάδα αναμένεται να είναι η τελευταία εμφάνιση αρκετών “πρασίνων” με τη φανέλα της ομάδας, μπροστά στους φιλάθλους. Όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι και η τελευταία αναμέτρηση, στην οποία θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος φέρεται να έχει αποφασίσει την αποχώρησή του από τους “πράσινους”. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους Μουνιέ, Ινσούα, Κουλιμπαλί και Κουρμπέλη, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για το συγκεκριμένο ματς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.