Επουλώνει τις πληγές

Η διατήρηση της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα, φέρνει άνεμο αισιοδοξίας στο πράσινο στρατόπεδο και στον Ζεσουάλντο Φερέιρα, που έχει ακόμα έναν λόγο για να χαμογελά. Τις επιστροφές που αναμένονται... σύντομα και θα λύσουν τα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού.

Η διατήρηση της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα, φέρνει άνεμο αισιοδοξίας στο πράσινο στρατόπεδο και στον Ζεσουάλντο Φερέιρα, που έχει ακόμα έναν λόγο για να χαμογελά. Τις επιστροφές που αναμένονται… σύντομα και θα λύσουν τα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί για το Τριφύλλι είναι .φωτιά με τρία σερί ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ( εντός και κεκλεισμένων των θυρών), ΑΕΚ(εκτός) και Ολυμπιακό(εντός), η αποστολή των Πρασίνων είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο οι επιστροφές σημαντικών στελεχών, ενισχύουν τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια τίτλου.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι έτοιμος για τον παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Προβληματισμό προκαλεί η μακρά απουσία του Αργεντινού από την δράση και η έλλειψη ρυθμού, ωστόσο η ποιότητα του είναι αρκετή για να αλλάξει τα δεδομένα και να δώσει επιθετική πνοή στους Πράσινους.

Από τα .πιτς έρχεται και ο Κουίνσι που ξεπερνά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα για τον.μαραθώνιο ντέρμπι, ενώ έτοιμος για δράση είναι και ο Σωτήρης Νίνης που θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ελπίδες… επιστροφής υπάρχουν και για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, αφού ο Γάλλος αμυντικός τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει σε φουλ πρόγραμμα. Μια επιπλέον λύση για τον Φερέιρα και ο Σεντρίκ Καντέ που πήρε ανάσες μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο Κόπα Άφρικα με το Μάλι και είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ο Ζέκα εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Τραυματίας παραμένει ο Ρούντολφ, ενώ σημαντικές είναι οι απουσίες των Σιμάο και Βιτόλο, με τον Μοζαμβικανό να συμπληρώνει επτά κίτρινες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει 2 από τα επόμενα 4 παιχνίδια του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ισπανός θα εκτίσει μια αγωνιστική λόγω 4 καρτών.

Οι Πράσινοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα και από την Τρίτη θα αρχίσει η… μίνι προετοιμασία της ομάδας ενόψει ντέρμπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.