Κασνακίδης: «Με έχουν εξοργίσει τα ψέματα»

Σε κατηγορηματική διάψευση προχώρησε ο πρόεδρος των Supporters και μέτοχός της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάκης Κασνακίδης, ότι συζητάει με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον πρόεδρο του Ιωνικού, Κώστα Χαραλαμπίδη σχέδιο με πτώχευση της Ένωσης και αγορά ΑΦΜ, ΠΑΕ β' εθνικής.

Σε κατηγορηματική διάψευση προχώρησε ο πρόεδρος των Supporters και μέτοχός της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάκης Κασνακίδης, ότι συζητάει με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον πρόεδρο του Ιωνικού, Κώστα Χαραλαμπίδη σχέδιο με πτώχευση της Ένωσης και αγορά ΑΦΜ, ΠΑΕ β’ εθνικής.

 Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Κιτρινόμαυρης Ωρας»,οι τρεις άντρες επεξεργάζονται σχέδιο για την περίπτωση που η ΑΕΚ οδηγηθεί στην πτώχευση και στην Δ Εθνική(άραγε γνωρίζουν κάτι;) που περιλαμβάνει την αγορά ΑΦΜ ομάδας Β Εθνικής με παραποίηση ονόματος και διαγραφή των χρεών!

Ο κύριος Κασνακίδης σε δηλώσεις του στο novasports.gr διέψευσε ότι υπάρχει οποιαδήποτε τέτοια σκέψη:
«Κατηγορηματικά σας λέω δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Το δημοσίευμα έχει βγει από το μυαλό αυτού που το έγραψε
Σαν φίλαθλος θα ντρεπόμουν να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν θα ήταν πλέον η ομάδα που αγαπάω. Σαν πρόεδρος των Supporters σας λέω ότι δεν έχει περάσει καν σαν σκέψη κάτι τέτοιο, ενώ σαν μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ σας διαβεβαιώνω ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί ούτε σε πηγαδάκια, ούτε πουθενά» τόνισε αρχικά ο κύριο Κασνακίδης και συνέχισε λέγοντας

«Δεν είμαστε φίλοι με τον κύριο Χαραλαμπίδη απλά έχουμε συναντηθεί μια δυο φορές.
Για να καταλάβετε ότι το δημοσίευμα δεν έχει καμία υπόσταση και καμία δόση αλήθειας, γράφουν ότι παρακολούθησα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ μαζι με τον κυριο Χαραλαμπίδη. Εγώ όχι στο γήπεδο δεν ήμουν, αλλά εκείνη την μέρα δεν  ήμουν καν στην Ελλάδα. Ήμουνα στο εξωτερικό.

Όλα αυτά έχουν γραφτεί από το μυαλό του δημοσιογράφου που τα έγραψε, εάν είναι δημοσιογράφος και αν ήμουν οπαδός θα μου δημιουργούσε οργή κάτι τέτοιο.
Αυτός που το έγραψε είναι επικίνδυνος και θα πρέπει να τον αποβάλουμε από την οικογένεια της ΑΕΚ»

Πιστεύεται ότι εξυπηρετούσε κάποια συμφέροντα αυτό το δημοσίευμα;
Δεν μπορώ να το γνωρίζω.ρωτήστε αυτόν που το έγραψε.Στον ένα χρόνο που ασχολούμαι με τους Supporters και με την ΑΕΚ , τίποτα δεν με έχει εξοργίσει  πιο πολύ από ότι αυτό


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.