Σφαιρόπουλος: «Να εξουδετερώσουμε σκοράρισμα και δημιουργία της ΤΣΣΚΑ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτηρίζει κλειδί για τον Ολυμπιακό στην αυριανή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την εξουδετέρωση των επιθετικών όπλων της ρωσικής ομάδας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτηρίζει κλειδί για τον Ολυμπιακό στην αυριανή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την εξουδετέρωση των επιθετικών όπλων της ρωσικής ομάδας.

«Σίγουρα έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Παίζουμε με την καλύτερη επίθεση του TOP-16. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας, να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει και θα πρέπει να εξουδετερώσουμε και το σκοράρισμα και τη δημιουργία τους. Θα παίξει ρόλο ο ρυθμός του παιχνιδιού. Πρέπει να βρούμε τα αδύνατα σημεία τους και να τα χτυπήσουμε», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση, προσθέτοντας ότι δεν παίζει ρόλο η αλλαγή γηπέδου της ΤΣΣΚΑ: 

«Δεν αλλάζει ότι έχει αλλάξει γήπεδο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παίζει καλά και εντός και εκτός έδρας και σε οποιοδήποτε γήπεδο και εάν αγωνίζεται. Οπότε δεν νομίζω πως αλλάζει κάτι αυτό».

Για τις αναμνήσεις του από την ΤΣΣΚ ως συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας, ο Σφαιρόπουλος είπε: 

«Σίγουρα έχω καλές αναμνήσεις από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά είμαι στον Ολυμπιακό και προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό για τον Ολυμπιακό. Με νοιάζει η ομάδα μου και μόνο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα σχόλια του τεχνικού των Ρώσων Δημήτρη Ιτούδη για το «σκληρό» παιχνίδι του Ολυμπιακού λέγοντας: «Δεν με απασχολεί καθόλου».

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι από την πλευρά του τόνισε για το αυριανό ματς:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο στην Ευρωλίγκα, οπότε και αυτό θα είναι το ίδιο. Πρέπει να μπούμε και να παλέψουμε για 40 λεπτά. Να παίξουμε δυνατά, με ενέργεια σε άμυνα και επίθεση όπως κάναμε και κόντρα στην Κίμκι. Η  άμυνα θα είναι το κλειδί. Πρέπει να είμαστε σκληροί για 40 λεπτά και να τους βγάλουμε από το επιθετικό τους πλάνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.