Τραυματίας ο Μπαλοτέλι, αμφίβολος με Πορτογαλία

Αμφίβολος για το δεύτερο δύσκολο παιχνίδι της Ιταλίας για το Νations League, απέναντι στην Πορτογαλία, την ερχόμενη Δευτέρα, είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι.
Μιχάλης Κατσαφάδος
08/09/2018 • 19:47
Έτοιμος να πάρει το περιβραχιόνιο για συμβολικό λόγο δηλώνει ο Μπαλοτέλι
  • shares
Αμφίβολος για το δεύτερο δύσκολο παιχνίδι της Ιταλίας για το Νations League, απέναντι στην Πορτογαλία, την ερχόμενη Δευτέρα, είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός άσος έγινε αλλαγή μετά από 62΄παιχνιδιού στην αναμέτρηση με την Πολωνία και μάλιστα «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να βάζει πάγο στον μηρό του. Σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση. Συνεπώς, ο Μπαλοτέλι είναι απίθανο να ξεκινήσει το παιχνίδι της Δευτέρας στη Λισαβόνα, με τον Αντρέα Μπελότι και τον Τσίρο Ιμόμπιλε να είναι τα φαβορί για να πάρουν τη θέση του στο βασικό σχήμα. Υπενθυμίζουμε ότι την αποστολή εγκατέλειψε ήδη με τραυματισμό ο Πιέτρο Πελέγκρι.

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52