Νίκησε η Μπρομαποϊκάρνα (video)

Σε ματς με εικοσάλεπτη διακοπή λόγω ρίψης πλαστικού μπουκαλιού, η Μπρομαποϊκάρνα επικράτησε με 1-0 της Τζουργκάρντεν και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σε ματς με εικοσάλεπτη διακοπή λόγω ρίψης πλαστικού μπουκαλιού, η Μπρομαποϊκάρνα επικράτησε με 1-0 της Τζουργκάρντεν και ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο και ήθελαν τη νίκη για να ανεβάσουν την ψυχολογία τους κα παράλληλα να ανέβουν βαθμολογικά. Η Μπρομαποϊκάρνα ήταν τελευταία με μόλις 3 βαθμούς, ενώ η Τζουργκάρντεν δέκατη με 8 βαθμούς και με το μυαλό στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στη Μάλμε την προσεχή Πέμπτη.



Το ματς ξεκίνησε με αρκετές φάσεις για τις δύο ομάδες, αλλά διακόπηκε στο 27ο λεπτό εξαιτίας ρίψης πλαστικού μπουκαλιού προς τον βοηθό διαιτητή. Μετά από εικοσάλεπτη διαβούλευση ο διαιτητής Νάιμπεργκ αποφάσισε την επανέναρξη της αναμέτρησης. Στα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια, η γηπεδούχος ομάδα βρήκε γκολ με τον Ομόντι.



Ο Κενυάτης επιθετικός σούταρε αιφνιδιάζοντας τον πολύπειρο Ίσακσον και κάπως έτσι έγινε το 1-0 που έμελλε να είναι και αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα η Τζουργκάρντεν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά με εξαίρεση ένα δοκάρι του Μπατζί στο 64’ δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Η τακτική προσέγγιση των γηπεδούχων πήρε άριστα, η νίκη ήρθε και πλέον ατενίζουν πιο αισιόδοξα το μέλλον τους στην Allsvenksan.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.