Κρόος: «Πραγματικό όπλο ο Σανέ»

Αρης Γεωργίου
05/09/2018 • 21:10
Λιρόι Σανέ.
  • shares
Ο Τόνι Κρόος θεωρεί ότι ο Λιρόι Σανέ μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος για την Εθνική Γερμανίας, αρκεί να αλλάξει την νοοτροπία του.

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στην «νατσιοναλμάνσαφτ» μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το Μουντιάλ και ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τον κάλεσε να αλλάξει το «χαλαρό» στυλ του για να γίνει πρωταγωνιστής στην ομάδα.

«Μπορεί να γίνει πραγματικό όπλογια μας. Νομίζω ότι είναι ένας απόλυτα ομαδικός παίκτης. Κάποιες φορές όμως σου δίνει την εντύπωση ότι δεν τον ενδιαφέρει αν χάνουμε ή αν κερδίζουμε. Αυτό δείχνει η γλώσσα του σώματός του, δεν ξέρω αν ισχύει. Σίγουρα όμως έχει σημαντικά προτερήματα και πρέπει να υπογραμμίσω ότι δεν έχουμε άλλον παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά. Έχει όλα όσα χρειάζονται για να γίνει παίκτης παγκόσμιας κλάσης, αλλά κάπου - κάπου πρέπει να του το υπενθυμίζουμε», είπε ο Κρόος.

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51