Γκόρντον: «Χαρούμενος για την κλήση μου»

Περήφανος για την κλήση του στην εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνο, είναι ο Μπεν Γκόρντον.

Περήφανος για την κλήση του στην εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνο, είναι ο Μπεν Γκόρντον. Ο γκαρντ των Ντιτρόιτ Πίστονς δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα της Βρετανίας και εξέφρασε την πίστη του πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μπορεί να πρωταγωνιστήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα της εθνικής ομάδας αυτό το καλοκαίρι και θα αγωνιστώ με τη χώρα μου. Το να με καλέσουν στην προεπιλογή είναι το πρώτο βήμα σε αυτό το ταξίδι και γι’ αυτό είμαι περήφανος για αυτή την ευκαιρία. Είμαι απόλυτα δεσμευμένος με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αυτή τη σεζόν και ανυπομονώ να είμαι μέλος της ομάδας που θα χαραχθεί στη μνήμη των Βρετανών το 2012», ήταν τα λόγια του Μπεν Γκόρντον.

Από την πλευρά του, ο Κρις Φιντς δήλωσε: «Έχουμε τη δυνατότητα με μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης να κάνουμε την έκπληξη αυτό το καλοκαίρι. Οι κλήσεις όλων των παικτών για άλλη μία φορά είναι εκπληκτική και είναι επίσης καλό να δούμε τη δύναμή μας και την προοπτική του να γίνουμε καλύτεροι χρόνο με το χρόνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.