Ετοιμος για νέα νίκη!

Η σύντομη προετοιμασία του Αρη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ολοκληρώθηκε.

Η σύντομη προετοιμασία του Αρη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ολοκληρώθηκε. Οι κίτρινοι μετά το ρεπό της Δευτέρας και την αποχή των δύο επόμενων ημερών που ακολούθησαν, είχαν την ευκαιρία για μόλις δύο προπονήσεις και ένα  χαλάρωμα, αυτό που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου, στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου. Ο Μανουέλ Μασάδο έκανε ότι πρόλαβε, ανακοινώνοντας την αποστολή για το ματς, κόντρα στους Κρητικούς, η οποία αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:  Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Ακόστα, Φατί, Κατίδης, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ουμπίντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στη διάθεσή του, τον Νόε Ακόστα, που τόσο του έλειψε στη Ξάνθη, όπως και τον Γιαννιώτα ο οποίος αποθεραπεύθηκε και δηλώνει ετοιμοπόλεμος για νέες μάχες.

Αντίθετα εκτός πλάνου, είναι ο τιμωρημένος, Καζναφέρης, ο τραυματίας Παπαστεριανός, ο Κάρλος Τόχα που ακολούθησε την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα και ο Νάτσο Γκαρσία που έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να παίξει σε επίσημο αγώνα τη φετινή χρονιά. Επίσης στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν ο Σάκης Πρίττας και ο Μιχάλης Σηφάκης.  

Με το γνωστό 4-4-2

Από τη στιγμή που κατάφερε να το καθιερώσει, δεν πρόκειται να το αλλάξει. Ο λόγος για τον Μανουέλ Μασάδο και το αγαπημένο του 4-4-2 με το οποίο θα πορευτεί ο Αρης και στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Πιο συγκεκριμένα: Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Βελλίδης, έχοντας μπροστά του, τους Λαζαρίδη και Σανκαρέ. Στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει, ελλείψει Καζναφέρη, ο Νέτο, με τον Μίσελ στα αριστερά. Μπροστά από τα δύο στόπερ θα αγωνιστεί ο Φατί, με τον Ακόστα αριστερά, τον Ουμπίδες δεξιά, τον Καπετάνο επιτελικό μέσο και τους Καστίγιο, Γιαννιώτα ή Τριανταφυλλάκο στην επίθεση.

Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του κόσμου, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Αρης χρειάζεται τους οπαδούς του, καθώς τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά, έχοντας ως εκ τούτου, μεγάλη ανάγκη από τις εισπράξεις του κάθε αγώνα.

*Αρκετές ώρες νωρίτερα (στις 11:30), στο κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3 του «Κλ. Βικελίδης», ο ενιαίος Αρης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τον κόσμο, ενώ το παρών θα δώσουν αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση: «Οι διοικήσεις των: ΑΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ και Λέσχης Φίλων ΑΡΗ ανακοινώνουν πως την Κυριακή 12/2 και ώρα 11:30 θα γίνει η καθιερωμένη κοπή πίτας του Ενιαίου ΑΡΗ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό γυμναστήριο της Θύρας 3 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και θα παρεβρεθούν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας. Θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο τιμητικές βραβεύσεις σε τμήματα και αθλητές, που πρώτευσαν. Καλεσμένα είναι όλα τα μέλη της Αρειανής οικογένειας».

Κ-20: Αρης – Εργοτέλης 1-1

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν το μεσημέρι στη Σουρωτή οι ομάδες Κ-20 του Αρη και του Εργοτέλη. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 58΄με τον Κοζωρόνη, ενώ από πλευράς Αρη, ισοφάρισε ένδεκα λεπτά πριν το φινάλε (79΄) με ωραίο σουτ ο Λένος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Συμεωνίδης, ο οποίος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λίγο πριν από το τέλος, τον Κανδυλάκη του Εργοτέλη.

Οι συνθέσεις:   

ΑΡΗΣ (Πασσιαλής): Παπαδόπουλος, Πολιανίδης (86′ Γιαννακιτσίδης), Μπαγκής, Τουλκερίδης, Περήφανος, Αντωνιάδης, Ρένια (69′ Λένος), Σουνάς (57′ Παλιάτσιος), Κανούλας, Κουρέλλας, Καραγιάννης.

Εργοτέλης (Πλεσίτης): Δεμιρτζάκης, Γιαλιτάκης, Λουμπάκης, Καρβουνιάρης, Κανδυλάκης, Άλλα, Ανδρεαδάκης (74′ Κούρτι), Κοζωρόνης, Μποχαλάκης, Δωματάς, Κουτρής ( 84′ Λίπι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.