H Riot Games παρουσιάζει ένα πειραματικό mode για το LOL

To Nexus Blitz είναι εδώ!Η Riot Games ανακοίνωσε ένα νέο game mode, με όνομα Nexus Blitz. Είναι...

To Nexus Blitz είναι εδώ!

Η Riot Games ανακοίνωσε ένα νέο game mode, με όνομα Nexus Blitz. Είναι μια community-driven μέθοδος για να δοκιμαστούν πρόσθετα game modes, που λέγονται Experimental Modes.

Σε ένα board post, η Riot μιλά για το πώς τα Experimental Modes διαφέρουν από τα άλλα, όπως το Ultra Rapid Fire, λέγοντας: “Με τα experimental modes, ψάχνουμε κάτι που θα αντέξει για λίγο, ίσως να είναι και μόνιμο”.

Ο Chu εξήγησε ότι “τα Experimental modes τεστάρουν τα νερά με το community, πριν μπουν στη διαδικασία να αναπτύξουν κάτι περαιτέρω.”

Ως ο πρώτος από αυτούς τους νέους πειραματικούς τρόπους, ο Chu λέει ότι το Nexus Blitz θα φέρει “φρέσκα, συναρπαστικά στιγμιότυπα” παράλληλα με ένα πολύ βραδύτερο 15-minute time commitment. Η λειτουργία διαθέτει έναν πιο συμπυκνωμένο χάρτη με μια ενιαία λωρίδα διαίρεσης και μια ζούγκλα που προορίζεται για δύο παίκτες, πολύ διαφορετικό από τον τυπικό χάρτη του Summoner’s Rift.

Επιπλέον, θα υπάρξουν «events» που έχουν ως στόχο να ενθαρρύνουν την ομαδική εργασία, προσθέτοντας ένα στοιχείο απροβλέπτου. Αν η ομάδα σας κερδίσει ένα event, θα κερδίσετε ανταμοιβές που θα δώσουν buff στην ομάδα σας και θα έχετε καλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Το Nexus Blitz είναι διαθέσιμο στον PBE αυτή τη στιγμή και ο Chu λέει ότι η Alpha στους κύριους διακομιστές θα ξεκινήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες όταν κυκλοφορήσει το Patch 8.16. Η δοκιμή θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες και δεν θα χρειαστεί πρόσκληση για να το δοκιμάσετε.

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια προσπάθεια της Riot για δοκιμή ενός νέου, μόνιμου τρόπου παιχνιδιού για το League of Legends από το Dominion. Για την ώρα δεν έχουν μπει στην εκστρατεία του… Battle Royale.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.