Στη λίστα του Βελγίου ο Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ βρίσκεται στη λίστα των ιθυνόντων της βελγικής ομοσπονδίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της χώρας, τις προσεχείς ημέρες.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/07/2016 • 13:20
O Λουίς Φαν Χάαλ
  • shares
Ο Λουίς Φαν Χάαλ βρίσκεται στη λίστα των ιθυνόντων της βελγικής ομοσπονδίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της χώρας, τις προσεχείς ημέρες. Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να έχει επαφές με τον πρόεδρος της βελιγκής ομοσπονδίας, Φρανσουά Ντε Κιρσμάεκερ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. 

Ο 64χρονος τεχνικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο των Βέλγων. Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας εξετάζουν και άλλα ονόματα προπονητών, προκειμένου να έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52