Αναβλήθηκε το φιλικό Άρης – ΑΕΚ

Λόγω εθνικού πένθους οι δύο ομάδες συναποφάσισαν να αναβάλλουν τη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση και να την ορίσουν σε πρώτη ευκαιρία, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες της ανατολικής Αττικής.

Δεν θα γίνει τελικά την Τετάρτη 25 Ιουλίου η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Μετά τα όσα συμβαίνουν στην ανατολική Αττική, οι Κίτρινοι του βορρά με τους Κιτρινόμαυρους του νότου συναποφάσισαν να αναβάλλουν το παιχνίδι και να το ορίσουν στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες των πυρκαγιών.

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο για αύριο, Τετάρτη 25 Ιουλίου, φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναβάλλεται, λόγω των δραματικών στιγμών που βιώνει η Ελλάδα και την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους.

Το φιλικό θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς και όλα τα έσοδα του φιλικού θα διατεθούν στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική.

Για τους φιλάθλους, που ήδη προμηθεύτηκαν εισιτήριο, θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού”.

Απ’ την πλευρά της ΑΕΚ αυτό που τόνισαν είναι ότι “η αναβολή του φιλικού με τον Αρη αποτέλεσε κοινή απόφαση των διοικήσεων και είχε να κάνει με επιθυμία και των ποδοσφαιριστών. Μέσα σ’ αυτό το κλίμα πένθους θεώρησαν σωστά ότι δεν υπήρχε διάθεση για ποδοσφαιρικό παιχνίδι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.