Άγγιξαν τα μετάλλια Τσιτλακίδης και Καρδαρά

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο Δημήτρης Τσιτλακίδης και η Μαρία Καρδαρά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αρσης Βαρών U15 και U17 που πραγματοποιείται στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο Δημήτρης Τσιτλακίδης και η Μαρία Καρδαρά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αρσης Βαρών U15 και U17 που πραγματοποιείται στο Μιλάνο της Ιταλίας. 

Οι δύο Ελληνες πρωταθλητές έφτασαν μια ανάσα από το μετάλλιο, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο, αλλά άφησαν πολλές και μεγάλες υποσχέσεις.

Στα 69κ. ο Δημήτρης Τσιτλακίδης σήκωσε στο αρασέ 90κ. και κατέλαβε την 6η θέση. Στο Ζετέ έδωσε γερή μάχη για μια θέση στο βάθρο Σήκωσε 120κ. στην πρώτη προσπάθεια και ανέβασε στα 123. Είχε δύο ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει τα κιλά και ταυτόχρονα να ανέβει στο βάθρο, καθώς αυτή η επίδοση του «χάριζε» το χάλκινο μετάλλιο. Τελικά έμεινε στην 4η θέση στην συγκεκριμένη κίνηση και την 5η στο σύνολο .

Η Μαρία Καρδαρά στην πρώτη της εμφάνιση σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση έδειξε ότι είναι μια αθλήτρια που έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Η κάτοχος του πρόσφατου Πανελληνίου ρεκόρ στις κορασίδες στην κίνηση του Ζετέ έδωσε έναν συναρπαστικό αγώνα και κατέλαβε την 4η θέση. Στο αρασέ των 53κ. σήκωσε 73κ. δύο λιγότερα από την Μπάλταγκ που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη συγκεκριμένη κίνηση.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρουμάνα αθλήτρια στη συνέχεια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ζετέ και στο σύνολο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο ζετέ με 87κ. ήρθε 7η, ενώ στο σύνολο με 160κ. ήρθε 4η.

Οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις και το γεγονός ότι έφτασαν μία ανάσα από τα μετάλλια δείχνουν ότι νέα ταλέντα αναδεικνύονται στο άθλημα των δυνατών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.