Φόρο τιμής στο “Bleach” αποτίει το νέο αυτοτελές manga του Tite Kubo

"Αυτός ο κόσμος δεν έχει τελειώσει."Όταν τον Αύγουστο του 2016 το δημοφιλές manga του Tite Kubo...

“Αυτός ο κόσμος δεν έχει τελειώσει.”

Όταν τον Αύγουστο του 2016 το δημοφιλές manga του Tite Kubo, “Bleach” έριξε αυλαία φάνηκε σαν να φτάσαμε στο τέλος μιας εποχής για τα shonen manga. Όμως είναι πολύ πιθανό ο κόσμος αυτός να μην έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Όπως μαθαίνουμε από το Comicbook.Com η αυτοτελής ιστορία του δημιουργού με τίτλο “Burn the Witch” έχει σαφείς συνδέσεις με τον κόσμο του “Bleach”.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από έναν διχασμένο κόσμο ανάμεσα στην καθημερινότητα και το “Reverse London” όπου η μαγεία και ο μύθος ανθίζουν. Γνωρίζουμε την οργάνωση Wing Bing Agency γεμάτη από μάγισσες και μάγους που μόνο αυτοί μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους δράκους του κόσμου προκειμένου να διατηρούν την ισορροπία και να αναχαιτίζουν τους σκοτεινούς δράκους.

Και αν η υπόθεση φαίνεται να θυμίζει υπερβολικά πολύ “Bleach”, στον βαθμό της επανάληψης, στο τέλος της ιστορίας γίνεται αντιληπτό ότι κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι.

Στην παραπάνω εικόνα μπορούμε να δούμε την πύλη που καταστρέφεται δύο φορές κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Με λίγο περισσότερη προσοχή γίνεται αντιληπτό ότι μιλάμε για το Δυτικό Παράρτημα της Soul Society κάτι που δίνει εντελώς διαφορετική διάσταση στην
μέχρι τώρα ιστορία.

Πρόκειται για μια απλή αναφορά; Ένα τελευταίο πείραγμα στους λάτρεις της σειράς; Ίσως ναι αλλά ίσως είναι και ο προάγγελος μιας συνέχειας στον κόσμο της ταινίας καθώς στην τελευταία σελίδα υπάρχει η αναγραφή “This Universe Will Not End”. Είτε πρόκειται για υπόνοια ότι η αυτοτελής ιστορία θα συνεχιστεί, είτε ότι θα δούμε ξανά τον Ichigo και την παρέα του, το μόνο σίγουρο είναι ότι η συζήτηση γύρω από τον τίτλο αυξάνεται το τελευταίο διάστημα.

Αιτία γι αυτό είναι η επερχόμενη live action μεταφορά της σειράς που ξεκίνησε να προβάλλεται στους ιαπωνικούς κινηματογράφους την Παρασκευή που μας πέρασε και βρίσκεται επί του παρόντος στην τέταρτη θέση του εγχώριου Box Office.

Αν και ο mangaka έθεσε τέλος στα όνειρα για Hollywood εκδοχή της σειράς, η παραγωγή της εγχώριας εκδοχής φαίνεται ότι δεν συνάντησε πρόβλημα.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.