Παρουσιάστηκε ο Λεμάρ (pics)

O 22χρονος Γάλλος απόκτημα της Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Μονακό, θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 11 και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Champions League.

«Θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα, είναι στόχος μας το Champions League, από τη στιγμή που ο τελικός γίνεται στο σπίτι μας, στο Wanda Metropolitano» τόνισε ο Τομά Λεμάρ. 

«Ο Γκριεζμάν κι ο Ερναντέζ μου είχαν μιλήσει πολύ για την Ατλέτικο, η συμβουλή τους δεν ήταν ο βασικός λόγος επιλογής της ομάδας, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο. Για τον Σιμεόνε δεν ανησυχώ, ξέρω πως θα μου ζητήσει να τρέχω περισσότερο και να καλύπτω χώρους, εάν πρέπει να τρέξω περισσότερο για το καλό της ομάδας θα το κάνω. Είμαι παίκτης ομάδας, δεν θέλω να μιλώ για τον εαυτό μου, η νοοτροπία μου δεν θα αλλάξει» επεσήμανε ο τέως Μονεγάσκος, για τον οποίο οι «Ροχιμπλάνκος» κατέβαλαν 70 εκατομμύρια ευρώ. 

Κάπως έτσι διευρύνεται η γαλλική παροικία στην Ατλέτικο, στην οποία αγωνίζονται επίσης οι Γκριεζμάν, Λουκά Ερναντέζ και Γκαμεϊρό. 

Λίγη ώρα προτού αρχίσει το νέο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής ζωής του, ο Λεμάρ έστειλε μέσω Instagram μήνυμα στο οποίο ευχαριστεί τους ιθύνοντες της Μονακό και τους φιλάθλους, για όσα έζησε στο Πριγκιπάτο. 
“Κρατάω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις αυτά τα 3 χρόνια, από την κατάκτηση του πρωταθλήμαοτς, στην πορεία μας στο Champions League, η Μονακό θα είναι για πάντα στην καρδιά μου” έγραψε μεταξύ άλλων ο 22χρονος διεθνής Γάλλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.