Κοιτάζουν στο πάνω ράφι για επιθετικό

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να μελετάει τις τελευταίες ημέρες κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του βασικού επιθετικού, πέρα από αυτές των Αντρέι Γκαλαμπίνοφ και Τόμας Πέκχαρτ.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να μελετάει τις τελευταίες ημέρες κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του βασικού επιθετικού, πέρα από αυτές των Αντρέι Γκαλαμπίνοφ και Τόμας Πέκχαρτ. Ο Γιώργος Δώνης δε θέλει να υπάρξει βιασύνη στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς δε θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει λάθος επιλογή παίκτη. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να προσφέρει άμεσα στους «πράσινους» και να κάνει τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Νίκος Νταμπίζας έχει στρέψει την προσοχή του σε κάποιες άλλες περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες. Οι «πράσινοι» ψάχνουν κάτι καλύτερο για την κορυφή της επίθεσης και μόνο αν δε βρεθεί κάτι αξιόλογο θα στρέψουν και πάλι την προσοχή τους στον Βούλγαρο και στον Τσέχο επιθετικό. 

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση του Αργύρη Καμπετσή από την Ντόρτμουντ. Δημοσιεύματα θέλουν τους «πράσινους» να προσπαθούν να αποκτήσουν τον παίκτη ως ελεύθερο, με τη γερμανική ομάδα να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.