Μ. Λουτσέσκου: «Τεράστιο κίνητρο η είσοδος στους ομίλους»

Μέχρι τώρα κάθε φορά που του δινόταν η ευκαιρία δεν την άφηνε να πάει χαμένη και ... «πεταγόταν» στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να παρακολουθήσει τον γιο του και την ομάδα του εν δράσει.

Μέχρι τώρα κάθε φορά που του δινόταν η ευκαιρία δεν την άφηνε να πάει χαμένη και … «πεταγόταν» στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να παρακολουθήσει τον γιο του και την ομάδα του εν δράσει. Αυτήν τη φορά όμως, πήγε ένα βήμα παραπέρα καθώς από χτες βρίσκεται στη Βασιλεία για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια πρόκρισης του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, τον 73χρονο Ρουμάνο πατέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που σε τρεις ημέρες συμπληρώνει ένα χρόνο παρουσίας ως ομοσπονδιακός τεχνικός στην Τουρκία.

Ο πολυνίκης Μιρτσέα, μαζί με φίλους του, βρέθηκε και στις κερκίδες του «St Jakobs-Park» και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βασιλεία. Μια ιδιαίτερη παρουσία που κίνησε το ενδιαφέρον και των Ελβετών δημοσιογράφων, που έσπευσαν να του πάρουν μια – δυο κουβέντες. Στο ερώτημα λοιπόν, για την αίσθηση που έχει μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη σημείωσε πως: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 το πρώτο ματς και αυτό είναι σημαντικό γιατί δεν παύει να είναι νίκη. Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά είναι τεράστιο κίνητρο για τον ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους καθώς θα συνιστά τεράστια επιτυχία». 

Ακολούθως, σε ερώτηση για το αν συζητά με τον υιό του για τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Αποφεύγουμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο μετά από κάθε παιχνίδι» και προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη: «Θα σας πω ότι δεν ήθελα ν’ ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αφού – αναπόφευκτα – πολλοί θα τον συνέκριναν μαζί μου. Ωστόσο, έχει αποδείξει ως προπονητής ότι κάνει καλή δουλειά. Και το έδειξε και στη Ρουμανία». Για να συμπληρώσει: «Του αρέσει να δημιουργεί ομάδες κι όχι να παίρνει ‘έτοιμες’». 

Η εκτίμησή του για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον «Δικέφαλο»: «Στον ΠΑΟΚ έχει κάνει καλή δουλειά και μην ξεχνάτε ότι είχε να ανταγωνιστεί ομάδες της Αθήνας. Μου φάνηκε παράξενο πως ο ΠΑΟΚ το σκέφτηκε αρκετά να συνεργαστεί με τον Ραζβάν». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.