“ΠΑΟΚ, η μεγαλύτερη δύναμη στην Μακεδονία”

Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σε παίκτες και προπονητές που έχουν περάσει από τη Ρωσία και την Ουκρανία, η Σπαρτάκ Μόσχας ασχολήθηκε εκτενώς με τον προσεχή αντίπαλό της στον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας τον δικέφαλο, τη μεγαλύτερη δύναμη στην Μακεδονία.

Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σε παίκτες και προπονητές που έχουν περάσει από τη Ρωσία και την Ουκρανία, η Σπαρτάκ Μόσχας ασχολήθηκε εκτενώς με τον προσεχή αντίπαλό της στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας τον δικέφαλο, τη μεγαλύτερη δύναμη στην Μακεδονία.

Οι Ρώσοι γράφουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

“Και τελικά… ΠΑΟΚ. Μία ομάδα που έχει κερδίσει δύο φορές το πρωτάθλημα στην χώρα της, η μεγαλύτερη δύναμη στην Μακεδονία. Μία ομάδα, στην οποία υπάρχουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Ξεκινώντας από τον πρόεδρο, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε και στην Ροστόφ, μέχρι τον Εβγέν Χατσερίδη, ο οποίος έπαιξε για αρκετά χρόνια στην Ντιναμό Κιέβου. Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Βασιλεία, πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του, ενώ στην ελληνική ομάδα αγωνίζεται και ο Μαουρίσιο που έπαιξε στην Ζενίτ. Προπονητής στην ομάδα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο γιος του Μιρτσέα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, αλλά πολλοί πίστεψαν ότι χωρίς τον κόσμο θα έχανε κάποια από τη δύναμη του, χωρίς τους οπαδούς που δεν σταματούν να τραγουδούν στην Τούμπα. Παρόλα αυτά, αυτές οι προβλέψεις δεν επιβεβαιώθηκαν.

Όλα πήγαν όπως ήθελαν κόντρα στην Βασιλεία. Πρώτα, η Βασιλεία είχε αλλαγή προπονητή και ανέλαβε ένας υπηρεσιακός, που δεν είχε χρόνο να δουλέψει. Μετά, ήρθε το γεγονός ότι ο κόσμος αντέδρασε, βλέποντας όσα έγιναν και δεν έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο, όπου υπήρχαν πολλές άδειες θέσεις. Μία παράξενη εικόνα για αγώνα Champions League… Ίσως αυτό να ήταν μία είδους τιμωρία για τη Βασιλεία.

Ο ΠΑΟΚ δεν έμοιαζε να είναι φιλοξενούμενος. Από τα πρώτα λεπτά μπήκε δυνατά, με επιθετική φιλοσοφία. Το γρήγορο γκολ ήρθε απλά να του δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη. Η Βασιλεία προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο, από κάποια κόρνερ. Και στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν ανάλογα και το παιχνίδι έφτασε στο 3-0.

Το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη. Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρος, να βρει “απαντήσεις” στην επιθέσεις του ΠΑΟΚ και να δείξει αυτό που μπορεί να κάνει. Και φυσικά μεγάλη δύναμη θα είναι και ο κόσμος. Το δεύτερο παιχνίδι, θα διεξαχθεί στην Μόσχα στις 14 Αυγούστου. Να είστε όλοι στο γήπεδο, για να υποστηρίξετε την αγαπημένη σας ομάδα!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.