Η Rebecca Ferguson ντύνεται στα μαύρα για το spinoff του “Men In Black”

Άλλο ένα λαμπερό όνομα.Η Rebecca Ferguson γίνεται μέλος του cast του spinoff του "Men In Black"...

Άλλο ένα λαμπερό όνομα.

Η Rebecca Ferguson γίνεται μέλος του cast του spinoff του “Men In Black”, όπως μαθαίνουμε από το TheWrap.

Η ηθοποιός, αυτόν τον καιρό εμφανίζεται μαζί με τον Tom Cruise στο “Mission: Impossible – Fallout”, το οποίο κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα, στις 30 Αυγούστου από την Odeon, ενώ την έχουμε δει επίσης και στα “The Snowman” και “The Greatest Showman”, με τα μελλοντικά στις σχέδια να περιλαμβάνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Little Match Girl” όπως και στο “The Kid Who Would Be King”.

 
Η Rebecca Ferguson. Getty Images

Η ταινία δεν έχει τίτλο ακόμα, όμως γνωρίζουμε ότι ο F. Gary Gray του “Fate of the Furious”, θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας, με το σενάριό της να το αναλαμβάνουν οι Matt Holloway και Art Macum, που είχαν γράψει το σενάριο για το “Iron Man” αλλά και για το “Punisher: War Zone” το 2008, όπως και για το “Transformers: The Last Knight” του 2017.

Στην νέα ταινία δεν θα είναι οι Tommy Lee Jones και Will Smith ως Agent K και Agent J απ’ τις αρχικές δύο ταινίες “Men in Black”. Το spinoff θα επικεντρωθεί στα γραφεία της ομώνυμης μυστικής υπηρεσίας στο Λονδίνο και θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με τις παλαιότερες ταινίες, θέλοντας όμως να παρουσιάσει την παγκόσμια έκταση της μυστικής υπηρεσίας. Το σενάριο, θα είναι βασισμένο στα ομώνυμα κόμικς, στα οποία βασίστηκαν και τα σενάρια των προηγούμενων ταινιών.

Η Ferguson γίνεται μέλος ενός cast γεμάτο σταρ, όπως ο Chris Hemsworth, η Tessa Thompson, ο Liam Neeson, η Emma Thompson, ο Kumail Nanjiani και πολλοί ακόμα.

Ο Chris Hemsworth θα συναντηθεί και πάλι με την Emma Thompson, μετά το “Thor: Ragnarok”, όπου είχαν υποδυθεί τον Thor και την Valkyrie αντίστοιχα και τώρα θα είναι μυστικοί πράκτορες που κυνηγάνε εξωγήινους, ως Agent H και Agent M αντίστοιχα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίας του Hemsworth, από τα γυρίσματα της ταινίας:

Ο Liam Neeson, μετά την σειρά ταινιών “Taken” αλλά και το “The Commuter”, θα ενσαρκώσει τον ρόλο του διευθυντή της ομώνυμης μυστικής υπηρεσίας με έδρα το Λονδίνο, όπου θα τοποθετείται η ταινία. Θα συμμετάσχει, δηλαδή, σε ακόμα μία ταινία δράσης, αφού είχε δηλώσει παλαιότερα ότι δεν θα τις αφήσει πίσω του σύντομα.

Ο Steven Spielberg θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας και οι Walter F. Parkes και Laurie MacDonald θα αναλάβουν την παραγωγή αυτής.

Η ταινία, αν και στην αρχή είχε ανακοινωθεί για τις 17 Μαΐου του 2019, θα έρθει στους κινηματογράφους στις 14 Ιουνίου του 2019 (ΗΠΑ).


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.