Κι ο Κλάους για αντι… Κόντε!

Ο Κλάους Αθανασιάδης φαντάζει ως μια ελκυστική επιλογή για τον ΠΑΣ προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Πέδρο Κόντε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο "Άγιαξ" της Ηπείρου και ο διεθνής φόρ βρίσκονται σε συζητήσεις

Η αναμενόμενη, σε γενικές γραμμές, αποχώρηση του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει βάλει τον «Άγιαξ» της Ηπείρου στην διαδικασία αναζήτησης του παίκτη που θα καλύψει – όσο μπορεί να γίνει αυτό – το κενό του Ισπανού παίκτη.

Σύμφωνα με όσα έχουν τις τελευταίες μέρες διαρρεύσει, ο Κλάους Αθανασιάδης φαντάζει ως μια ελκυστική επιλογή για τον ΠΑΣ κι αυτή βρίσκεται πλέον στο στάδιο των προχωρημένων επαφών.

Ο διεθνής επιθετικός έχει λύσει το συμβόλαιό του στο Ισραήλ (Μακάμπι Χάϊφα). Πριν μια βδομάδα εξετάστηκε η περίπτωσή του και στον Παναθηναϊκό.

Τώρα ο ΠΑΣ βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του και είναι αλήθεια πως μπορεί να του προσφέρει την ιδανική ευκαιρία της «επιστροφής» του στον τομέα της αγωνιστικής αξιοπιστίας.
Είναι μια ομάδα περίπου έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της έναν τέτοιο παίχτη με χαρακτηριστικά περίπου όμοια με αυτά του Κόντε (χαμηλό σχήμα, ταχύτητα, αίσθηση του γκολ κόντρα σε οργανωμένη άμυνα ή και σε ανοιχτό γήπεδο).

Ο ίδιος θέλει μια ομάδα όπου δεν θα χρειαστεί και τόσο πολύ για να προσαρμοστεί και δεν αποκλείεται στα επόμενα 24ωρα να ολοκληρωθεί η συμφωνία κι ο  30χρονος επιθετικός να επιστρέψει στα Ελληνικά γήπεδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.