Στη 16η θέση του W.T.R. η εθνική ανδρών το Δεκέμβριο

Το κλείσιμο του 2011 θα βρει την εθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών στο νούμερο 16 του παγκοσμίου πίνακα αξιολόγησης του ομαδικού.

Το κλείσιμο του 2011 θα βρει την εθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών στο νούμερο 16 του παγκοσμίου πίνακα αξιολόγησης του ομαδικού. Ανακοινώθηκε η κατάταξη του Δεκεμβρίου και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διατήρησε την ίδια θέση με τον Νοέμβριο, έχοντας απλά, λιγότερους βαθμούς. Τον προηγούμενο μήνα εμφάνιζε 244 βαθμούς και τώρα έχει 232.
 
Να σημειωθεί ότι η.μονιμότητα στις υψηλές θέσεις εξυπηρετεί σταθερά τα πλάνα της ομάδας για συμμετοχή στη Championship Division του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2012, που θα γίνει στο διάστημα 25 Μαρτίου με 1 Απριλίου στο Ντόρτμουντ. Προς το παρόν έχουν 20 ομάδες εξασφαλισμένη παρουσία στην κορυφαία κατηγορία. Οι υπόλοιπες τέσσερις, που θα συμπληρώσουν τη Championship Division, θα προκύψουν μέσα από το World Team Ranking κι εκεί η Ελλάδα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση: Είναι μόλις δεύτερη από τις ομάδες, που τυπικά δεν έχουν σιγουρέψει τη συμμετοχή τους στην 1η κατηγορία. Για να μείνει έξω από τις τέσσερις θέσεις πρέπει να έρθουν τα.πάνω-κάτω.
 
Στην κατάταξη των γυναικών η εθνική μας έχασε τρεις θέσεις. Υποχώρησε στο νούμερο 38 από το 35 του Νοεμβρίου κι έχει 146 βαθμούς από τους 160 του προηγούμενου πίνακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.