Ανησυχία για δύο

Οι Γκος και Ζάρας έμειναν εκτός προπόνησης σήμερα (8/3), πονοκεφαλιάζοντας τους «ασπρόμαυρους» εν όψει του ντέρμπι με τον Άρη.

Δύο σημαντικές απουσίες από την προπόνηση του ΠΑΟΚ σημείωσε σήμερα (8/3) ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Συγκεκριμένα, οι Φιλ Γκος και Θοδωρής Ζάρας έμειναν εκτός διαδικασίας, εξαιτίας ενοχλήσεων που τους ταλαιπωρούν. Ενοχλήσεων, που προκαλούν… πονοκέφαλο στους «ασπρόμαυρους», όμως, εν όψει του ερχόμενου ντέρμπι με τον Άρη (11/3). 

Ο Γκος έχει ενοχλήσεις στον αγκώνα, όπως και πριν την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (3/3). Ότι επανήλθαν αυτές οι ενοχλήσεις, δεν θεωρείται από τους «ασπρόμαυρους» καλό σημάδι. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο (9/3). 

Όσο για τον Ζάρα, αυτός έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης εξαιτίας σφίξιμου στον τετρακέφαλου. Προληπτικά αποφασίστηκε να μην προπονηθεί, για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Υπολογίζεται ότι αύριο θα επανέλθει. 

Οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση, όμως, όπως και να έχει, ότι η προετοιμασία για το κρίσιμο από βαθμολογική άποψη ντέρμπι με τον Άρη ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ με δύο σημαντικές απουσίες, δεν είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.